raport de analize medicale
Am 32 de ani sex masculin, acum 3 luni am facut, analize de sange si nu mi a iesit rezultate tocmai bune au iesit urmatoarele la biochimie colesterol seric total 253mg/dl, ALT- TGP 122U/l, trigliceride serice 238mg /dl medicul de familie mi a recomandat Silimarina si ceai hepato protector, si dieta fara alcool (nici nu sunt consumator de alcool) dupa 3 luni am refacut analizele mentionez ca mam slabit 12 kg (am avut 112kg) si mi a iesit urmatoarele, HDL Colesterol 51, 66mg/dl LDL Colesterol 206, 4, antigen Hbs negativ, anticorpi HCV negativ, GPT(ALAT) 59, 50U/l, GOT(ASAT) 22, 80 U/l colesterol total 297, 00 mg /dl, fosfataza alcalina84, 50U/l si am facut si echograf abdominala unde totul a iesit bine va rog sa mi spuneti ce sa fac in continuare ? ce recomandati? daca am vreo boala? cu multa stima
3 comentarii
Ultimele analize de ficat sint bune.HBS, HCV negative inseamna ca NU ai hepatite b sau c.Problema ta e colesterolul mare.Ca ai slabit nu e relevant, colesterolul parca e si mai mare.Deci redu grasimile si dulciurile din alimentatie.Si fa cit mai multa miscare ca sa "arZi" grasimile din organism
mai trebuie sa folosesc Silimarina (sa iau) sau, trebuie ceva altceva, ce imi recomandati? si inca ceva mananc foarte multe lactate(cas de oaie, branza, lapte dulce, si batut ) deci am la fiecare masa lactate e bine asa?
POSIBIL CA LAPTELE, MAI ALES DACA E GRAS, SA CREASCA COLESTEROLUL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Analize medicale
- 3interpretare analize medicale
- 4Rezultat analize
- 12analize cu semnul intrebarii... PDW, MPV si pH urina
- 5Ag HBs si Anti HBc, ambele pozitive - ce trebuie sa fac?
- 3analize modificate
- 3interpretare analize
- 4Interpretare analize medicale Anti HBC - Anti HCV
- 17Interpretarea analizelor
- 10interpretare valori analize
- 4Anticonceptionalul si analiza medicala
- 3analize inainte de sarcina
- 3interpretare analize
- 3Analize Medicale Rog interpretare, posibil tratament
- 1Interpretare analize
- 0interpretare rezultate analize
- 3rezultate analize