amorteala degetelor
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns la problema mea: de cateva zile simt o amorteala continua a degetului mic de la mana stanga.Ce ar putea fi?Va multumesc anticipat.
4 comentarii
In general, poate fi vorba despre afectarea nervului ulnar. Incercati sa va menajati bratul stang cateva zile si cel mai probabil va trece de la sine. (Nu va sprijiniti in cot, nu conduceti cu bratul pe marginea portierei, nu sprijiniti inchietura mainii pe suportul tastaturii computerului, nu faceti eforturi etc cateva zile)
Sanatate!
Sanatate!
dacă amorţeala de la degete nu dispare curând mergeţi de urgenţă la un control neurologic. Soţul meu a avut acelaşi simptom, care s-a agravat pe parcurs şi a fost diagnosticat cu angiom cavernos cerebral care a dus la formarea unui hematom cerebral. a fost operat şi acum e bine
Eu am aceeasi problema de patru zile imi este amurtit degetul mic de la mina dreapta insa in primele patru zile era amurtita toata mina iar in a treia zi am depistat ca doar degetul mic.
Probabil ca e din cauza tastei sau a masei pentru computer sunt atit de incomode, mai ales ca in ultemele zile am lucrat mult la el. Am sa incerc sfatul medicului si am sa va scriu rezultatul
Probabil ca e din cauza tastei sau a masei pentru computer sunt atit de incomode, mai ales ca in ultemele zile am lucrat mult la el. Am sa incerc sfatul medicului si am sa va scriu rezultatul
de 6 ani sunt operata de HDL iar acum in urma unor dureri mari fac un tratament cu ketonal 2f i.m pe zi si un diazepam seara dar de 4 zile mi-a amortit ultimele 2 degete de la mana stanga si nu mai trece, ce e mai rau ca nu prea mai am control asupra lor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amorteste degetul mic de la mana stanga
- 2degete amortite
- 3degete ce amortesc si se invinetesc
- 3Amorteala degetelor
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 1calcai amortit
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 2Amortire degete maini
- 10doua degete amortite la mana stanga: degetul mic si inelar
- 2durere si amorteala in degete
- 1Degetele foarte amortite
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 0Deget mare amortit si dureros dupa recoltare analize
- 3Probleme dupa branula
- 0SALUT care ma poate ajuta Cu o problema imi amorteste palma cand dorm.
Mai multe informații despre: amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: