amorteli degete maiini
buna ziua; azi dimineata am avut un episod de amortire deget mijlociu si inelaar mana dreapta care m-a tinut cam 10 min dupa care s-a racit toata mana si a inceput sa ma furnice. am 47 de ani si cred ca intru la menopauza pt ca am dereglri menstruale si dese si abundente transpiratii nocturne. e posibil amortealea degetelor si apoi a manii sa fie consecinta a acestor traspiratii ca si efect al unui dezechilibru electrolitic?
multumesc anticipat, o zi buna
multumesc anticipat, o zi buna
2 comentarii
Dereglarile hormonale care vin o data cu menopauza pot fi ajustate in sensul de unui confort mai bun faţă de cel actual. Adică pot fi combătute puseurile, transpiraţiile etc. Amorţeala şi furnicăturile pot fi cauzate de probleme ale coloanei vertebrale in zona cervicală. Puteţi să ne daţi mai multe date despre ce lucraţi, dacă va doare spatele sau gâtul şi alte simptome.
multumesc de raspuns, am probleme cu coloanaa. in urma RMN-ului facut asta vara am identificat o hernie de disc L4-L5 si D7-D8
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 3imi amortesc pe rand degetele mainii stangi
- 3Degete amortite
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 2degete amortite
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 2degete mana dreapta amortite
- 1calcai amortit
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Degetele foarte amortite
- 0Am degetul amortit de trei zile
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 0Deget mare amortit si dureros dupa recoltare analize
- 1Sindrom de tunel carpian dupa nastere
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 0Parestezii degete aratoatoare
- 2Îmi simt degetul mare de la picior
- 1Amorțeala degete
Mai multe informații despre: amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: