amigdalita pultacee
Imi iese flegma de vreo 3 luni de zile... am luat mai multe pastile da nu mia trecut.. am crezut ca am ceva la plamani cu toate ca nu fumez.. miam facut radiografie si control la plamani nu am nimic.. care sa fie motivu ? ce pot sa fac ?
un consult la gastrologie si un consult la orl
Buna ziua! am si eu o problema : a inceput sa ma doara foarte rau in gat (pe partea stanga) si apoi si maxilarul (tot pe partea stanga), am crezut ca am oreion dar cand am fost la doctor dupa 2 zile dupa ce mi-a aparut durerea mi-a spus ca nu am oreion si ca am niste punce de puroi in gat.Mi-a dat niste pastile: antibiotic Klacid + faringosept + algocalmin pentru ameliorerea durerii in gat.Le iau de 3 zile si tot ma doare foarte rau in gat, nu dorm decat 3-4 ore noaptea de durere iar ziua deloc.Chetia ciudata este ca nu pot sa deschid gura decat foarte putin nu stiu dc..si nici sa vorbesc nu prea pot.Daca imi puteti recomanda ceva vas fi recunoscator. Multumesc.
1. este necesar sa te vada un stomatolog
poate fi de la maseaua de minte
2 poate fi un flegmon periamigdalian care se trateaza numai la ORL..
poate fi de la maseaua de minte
2 poate fi un flegmon periamigdalian care se trateaza numai la ORL..
si imi apare puroi in gat de la vreuna dintre ele???
am uitat sa va spun nu prea am febra, adica cam de loc.
Buna ziua
Pt prima data dupa foarte multi ani ma confrunt din nou cu amigdalita ( cateva pungute mici de puroi ).Urmez tratament de 5 zile cu augmentin..Dupa 3 zile de tratament deja ma simteam mai bine insa inca am o punga mica de puroi exact pe amigdala care inca ma doare la inghitire.Durerea este suportabila dar ma ingrijoreaza ca in ultimele 2 zile de tratament nu am scapat si de aceasta.
Nu am urmat un regim alimentar..am mai baut acidulat..acru..rar ce e drept dar posibil sa fi afectat tratamentul...am crezut ca antibioticul e suficient si va face minuni.
Credeti ca este in regula sa continui inca 2 zile cu augmentin, regim si gargara, pastile de supt sau poate mi-ar tb alt antibiotic in cazul in care pe tratament am ramas in acelasi stadiu de 2 zile incoace
Multumesc
Pt prima data dupa foarte multi ani ma confrunt din nou cu amigdalita ( cateva pungute mici de puroi ).Urmez tratament de 5 zile cu augmentin..Dupa 3 zile de tratament deja ma simteam mai bine insa inca am o punga mica de puroi exact pe amigdala care inca ma doare la inghitire.Durerea este suportabila dar ma ingrijoreaza ca in ultimele 2 zile de tratament nu am scapat si de aceasta.
Nu am urmat un regim alimentar..am mai baut acidulat..acru..rar ce e drept dar posibil sa fi afectat tratamentul...am crezut ca antibioticul e suficient si va face minuni.
Credeti ca este in regula sa continui inca 2 zile cu augmentin, regim si gargara, pastile de supt sau poate mi-ar tb alt antibiotic in cazul in care pe tratament am ramas in acelasi stadiu de 2 zile incoace
Multumesc
da. trebuei contnuat acest tratament..si inca 3 saptamani regimul alimentar si gargara..si tratamentul local
daca nu faceti tratamentul compet acum.. amigdalitele o sa se repete.
daca nu faceti tratamentul compet acum.. amigdalitele o sa se repete.
.Multumesc mult pentru raspuns.Gargara deja a inceput sa dea roade...erau 2 pungute de puroi se pare care s-au spart si il locul lor sunt pete rosii..Doar o mica jena acum dar zona clar sensibila inca rosie si cu siguranta daca nu am grija o iau de la capat
Buna ziua din nou.Dupa alte 2 zile de antibiotic augmentin ma simt bine, insa a ramas inca o jena, gatul inca iritat..asta probabil pt. ca inca mai tusesc...Credeti ca sunt suficiente pastilele de supt, gargara si regim pt. 3 saptamani sau ma poate intoarce chiar si asa? Cineva mi-a recomandat alt antibiotic Zinnat? Credeti ca este cazul? Eu as astepta sa vad ce se intampla si as reveni la alt antibiotic doar daca este sigur cazul
Ce ma sfatuiti? Multumesc
Ce ma sfatuiti? Multumesc
Buna ziua,
Baiatul meu de 20 de ani a fost diagnosticat de catre medic cu amigdalita pultacee. Tratamentul recomandat este: amoxicilina 500 mg 2 pastile la opt ore, decasept, nurofen forte. As vrea sa stiu daca acest tratament este eficient deoarece este la a treia zi si durerea in gat este foarte mare. Este normal?
Multumesc
Baiatul meu de 20 de ani a fost diagnosticat de catre medic cu amigdalita pultacee. Tratamentul recomandat este: amoxicilina 500 mg 2 pastile la opt ore, decasept, nurofen forte. As vrea sa stiu daca acest tratament este eficient deoarece este la a treia zi si durerea in gat este foarte mare. Este normal?
Multumesc
1. de a face amigdalita pultacee la aceasta varsta.. inseamna ca in copilarie amigdalele nu au fost tratate corect sau nu au fost scoase la timp...
2. inafara de tratamentul indicat.. se face tratam, ent local foarte mult cu inhalatii, gargara..s.a
3. diagnosticul de amigdalita pultacee trebuie confirmat de un medic ORL.. petru a exclude si un posibil flegmon periamigdalian.. care se trateaza altfel
2. inafara de tratamentul indicat.. se face tratam, ent local foarte mult cu inhalatii, gargara..s.a
3. diagnosticul de amigdalita pultacee trebuie confirmat de un medic ORL.. petru a exclude si un posibil flegmon periamigdalian.. care se trateaza altfel
Multumesc mult pentru raspuns. O sa respecte tot ce ati spus.
Este adevarat ca in copilarie a avut probleme cu amigdalele in sensul ca facea des rosu in gat dar nu forma asa grava ca acum. Am vrut sa ii scot amigdalele cand era mic, dar mediul ORL mi-a spus ca nu recomanda scoaterea amigdalelor pentru ca le are foarte mici (chiar si cand erau inflamate nu erau mari) si gatul larg. El nu a mai avut probleme cu gatul de 2 ani si am crezut ca s-a rezolvat problema aceasta.
Diagnosticul de acum de amigdalita pultacee i l-a dat un medic ORL.
Este adevarat ca in copilarie a avut probleme cu amigdalele in sensul ca facea des rosu in gat dar nu forma asa grava ca acum. Am vrut sa ii scot amigdalele cand era mic, dar mediul ORL mi-a spus ca nu recomanda scoaterea amigdalelor pentru ca le are foarte mici (chiar si cand erau inflamate nu erau mari) si gatul larg. El nu a mai avut probleme cu gatul de 2 ani si am crezut ca s-a rezolvat problema aceasta.
Diagnosticul de acum de amigdalita pultacee i l-a dat un medic ORL.
Buna ziua din nou..Dupa ce am scapat de puroi cu ajutorul antibioticelor...si gatul arata ok cu o amigdala inca usor inlamata..am inceput sa simt din nou o jena...( ca si cum as fi tipat la cineva) si observ ca a inceput gatul usor sa se inroseasca pe laterale...prima zi pe partea cu amigdala usor inflamata..apoi usor si pe stanga..Ce imi recomandati?
Multumesc
Multumesc
Buna ziua, domnule doctor, va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac, am o fetita de 6 ani si in perioada rece face aproape in fiecare luna, amigdalita, de-acum cred ca e cronica...ciudat este ca nu face febra decat atunci cand amigdalele sunt f imflamate si cresc in volum.Am fost la mai multi pediatri si nici unul din ei nu au facut atlceva decat sa-i dea tratament cu antibiotic, nici o analiza sau exudat.Acum ele sunt iarasi imflamate mai mult cea din partea stanga.Mentionez ca de o luna iam dat fetitei EXBERITOX.Stiu de aceste pastilute de la o colega si am intrebat -o pe dna doctor de familie daca sa-i dau si am primit un raspuns f rapid...da cum sa nu.Acum nu stiu daca sunt de scos, am fost in aprilie anul acesta si la orl si dnul doctor nu a fost f hotarat daca trebuie scoase sau nu...ramane la aprecierea noastra.As vrea sa-mi spuneti daca ele se imbolnavesc aproape lunar e bine sa le scoatem sau nu...si as vrea sa stiu daca se poate la dv cu anestezie generala sui cat costa.Astept raspuns pe email daca aici nu se poate.VA MULTUMESC.Monica, bacau
1! puteti veni la pascani sa le vad si o sa avti un raspuns concret
2 din cele povestite... cred ca e mai bine sa le scoateti sau sa faceti o rezectie partiala...dar asta decide med. orl din clinica unde decideti sa va operati
2 din cele povestite... cred ca e mai bine sa le scoateti sau sa faceti o rezectie partiala...dar asta decide med. orl din clinica unde decideti sa va operati
buna ziua, am o fetita de 3 ani, de doi ani de zile imi face luna de luna amigdalita pultacee, face febra foarte mare(a avut si 40, 5grade)cand nu a facut fata siropul am trecut pe injectabil-fortum cu gentamicina, cefort cu genta, iar ultima oara adica acum2 saptamani a facut penicilina in spital iar acasa am continuat cu axetine.ce ar trebui sa fac pt ca sunt disperata, nu conteaza daca e frig sau cald afara, ea face amigdalita pultacee.va dau un exemplu--astazi nu are nimic se joaca, mananca si maine dimineata se trezeste cu febra si pana seara are deja puroi.va rog sa ma ajutati.multumesc!
Buna ziua
Acum 6 luni am facut prima oara amigdalita pultacee, doar la una dintre ele.Acum am iarasi doar ca la amandoua.Nu pot manca, am niste dureri ingorizitoare, insomnii, ameteli, , ambele amigdale sunt acoperite cu puroi si pare ca si cum puroiul s-ar extinde si in partea de jos, catre faringe.puroiul nu arata ca si cum ar fi sub forma unor pungute, ci ca o coaja alba ce le acopera.Poate stafilococul auriu sa fie cauza?am acest stafilococ de ani buni, am facut tratament cu luivac si tot nu a disparut, dar pana acum jumatate de an nu am mai avut amigdalita pultacee...va rog sa ma ajutati!va multumesc!
Acum 6 luni am facut prima oara amigdalita pultacee, doar la una dintre ele.Acum am iarasi doar ca la amandoua.Nu pot manca, am niste dureri ingorizitoare, insomnii, ameteli, , ambele amigdale sunt acoperite cu puroi si pare ca si cum puroiul s-ar extinde si in partea de jos, catre faringe.puroiul nu arata ca si cum ar fi sub forma unor pungute, ci ca o coaja alba ce le acopera.Poate stafilococul auriu sa fie cauza?am acest stafilococ de ani buni, am facut tratament cu luivac si tot nu a disparut, dar pana acum jumatate de an nu am mai avut amigdalita pultacee...va rog sa ma ajutati!va multumesc!
Buna ziua d-le DR.Am o mare nelamurire si as dori sa aflu si sfatul dvs.
Am o fetita de 16 ani care face amigdale si raceste foarte des.Am mers si i-am facut analize si exudat faringian unde ia iesit streptococ absent,
vsh 8
ASLO 333, 4 si este in crestere 6, 5
factor reumatoid 6, 5, medicul mi-a recomandat operatia cu laser, nu extirparea in totalitate a amigdalelor, dvs de ce parere sunteti?
Alt medic mi-a recomandat tratament si atat.
Astept si saftul dvs.
Va multumesc
Am o fetita de 16 ani care face amigdale si raceste foarte des.Am mers si i-am facut analize si exudat faringian unde ia iesit streptococ absent,
vsh 8
ASLO 333, 4 si este in crestere 6, 5
factor reumatoid 6, 5, medicul mi-a recomandat operatia cu laser, nu extirparea in totalitate a amigdalelor, dvs de ce parere sunteti?
Alt medic mi-a recomandat tratament si atat.
Astept si saftul dvs.
Va multumesc
Buna seara. Baietelul cel mic(3 ani) a fost diagnosticat luni cu amigdalita si a primit augmentin ES ( 600mg) cate 5 ml/12 ore. Astazi s-a trezit cu stranut, ochi lacrimand si nasucul ii curge apos, desi el este la antibiotic. I-am dat astazi 3 pliculete de propolis raceala si gripa, i-am facut si aerosol cu ceai de musetel, dar starea lui e aceeasi. Ce sa mai fac sa nu ajunga ma rau?
buna ziua!
am o problema cu amigdalele de aproape 3 ani. Cea stanga este umflata in partea de sus. Nu am nici un fel de dureri si nici alte neplaceri. Tot din acea vreme am si o tusa seaca.
Am fost recent la medicul de familie, i-am spus doar de amigdale iar in privinta tusei m-a consultat si a spus ca nu e o problema de plamani. Mi/a spus ca este doar o sensibilitate la aerul rece. Desi nu mi-a vazut amigdalele mi-a recomandat sa le scot. Apoi mi-a spus ca el crede ca tusea va trece dupa ce o sa mi se scoata amigdalele. As vrea si parerea dumneavoastra. Eu unul nu m-as grabi sa-mi scot amigdalele daca pot fi tratate, nu pot spune ca ma doare gatul sau altceva.
Multumesc!
am o problema cu amigdalele de aproape 3 ani. Cea stanga este umflata in partea de sus. Nu am nici un fel de dureri si nici alte neplaceri. Tot din acea vreme am si o tusa seaca.
Am fost recent la medicul de familie, i-am spus doar de amigdale iar in privinta tusei m-a consultat si a spus ca nu e o problema de plamani. Mi/a spus ca este doar o sensibilitate la aerul rece. Desi nu mi-a vazut amigdalele mi-a recomandat sa le scot. Apoi mi-a spus ca el crede ca tusea va trece dupa ce o sa mi se scoata amigdalele. As vrea si parerea dumneavoastra. Eu unul nu m-as grabi sa-mi scot amigdalele daca pot fi tratate, nu pot spune ca ma doare gatul sau altceva.
Multumesc!
Buna ziua, am mai scris pe acest forum, sunt din bacau si am o fetita de 6 ani cu probleme la gat.Am facut niste analize si i-a iesit FIBRINOGEN f mare, mai precis 624mg/dl, PROTEINA C 90.08, VSH 24mm/h, aslo 13.42ul/ml, glicemie 67.60, leucocite 17.3, limfocite 17.4, monocite 9.3, volum mediu eritrocitar86, le-am scris numai pe cele marcate cu rosu.Va rog din suflet domnule doctor sa-mi spuneti daca e grav, mentionez ca ea face amigdalita cam des, si a luat tot felul de antibiotice, augmentin, zinnat, azitromicina, lekoclar, nu stim daca sa o operam, parerile sunt impartite de la un medic la altul.Astept astazi rezultatul la exudat, o sa revin sa scriu daca i-a iesit vreun microb.As vrea sa-mi spuneti daca amigdalitele se scot acest copil v-a mai avea aceleasi probleme ?Rolul lor cine il ia? Stiu ca sunt ciudata dar imi este f frica de operatie.VA MULTUMESC.Monica, Bacau.
1. fruca de operatie.. este problema Dvs... mentala si trebuie trata separat... nu implicati si nu va jucati cu sanatatea copilului
2 parerile despre operatie sunt impartite la orice alti medici decat la orl
3 la orl... parerile sunt clare
A. daca amigdalele pit fi tratate se trateaza corect si copilul nu trebuie sa faca amigdalite pultacee
B. daca se fac 3 amigdalite pultacee pe an..deja copilul trebuie operat..fiindca se risca complicatiile
reumatismul, infectii grave renale sau compllicatii cardiace
ps. daca nu vreti operatie clasica...se poate opta pentru tonzilotomie /rezectie partiala/ sau micsorarea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau laser
cert este ca la 3 saotamani dupa vindecare..mergeti la orl.. cu internare si lasati medicul din clinuca sa decida ce e mai bine pentru copil.. Dvs..nu aveti dreptul sa decideti si nu aveti competenta sa stiti ce e mai bine
2 parerile despre operatie sunt impartite la orice alti medici decat la orl
3 la orl... parerile sunt clare
A. daca amigdalele pit fi tratate se trateaza corect si copilul nu trebuie sa faca amigdalite pultacee
B. daca se fac 3 amigdalite pultacee pe an..deja copilul trebuie operat..fiindca se risca complicatiile
reumatismul, infectii grave renale sau compllicatii cardiace
ps. daca nu vreti operatie clasica...se poate opta pentru tonzilotomie /rezectie partiala/ sau micsorarea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau laser
cert este ca la 3 saotamani dupa vindecare..mergeti la orl.. cu internare si lasati medicul din clinuca sa decida ce e mai bine pentru copil.. Dvs..nu aveti dreptul sa decideti si nu aveti competenta sa stiti ce e mai bine
Va multumesc pt raspuns, nu mi-ati spus nimic referitor la analize.Am facut si exudat faringian si nu a iesit nici un microb prezent, o sa ma gandesc f bine, stiu ca infectia repetata da complicatii, va multumesc pt sfaturi.
buna ziua am si eu o problema de 3-4 zile ma doare in partea stanga jos sub barbie si imi da senzatia ca ma doare si maseaua + ca se duce spre ureche am luat antibiotice dar nimic durerea persista va rog spuneti-mi ce sa fac ca nu mai pot indura cedez psihic
consult Urgent la Stomatolog.. maine nu mai gasesti un stomatolog si pana luni e mult
Buna seara, am o mare problema din punctul meu de vedere. In luna august am avut o raceala amigdalele mi s-au umflat usturime in gat, mai pe scurt tot tacamul, m am tratat nu cu antibiotic pt ca stiu ca nu este tocmai indicat am facut gargara cu betadine paracetamol si niste pastilute mentolate dupa o saptamana m-am simtit mult mai bine. Dar apoi iar am racit la o diferente de cateva sapt, tuseam imi curgea nasul si atat ma rog m am tratat iar apoi dupa o luna de zile iar am racit nas infundat apoi imi curgea tuse seaca mucoasa in gat m am tratat si atunci am baut ceaiuri am renuntat la fumat si tot nu mi trecea m am gandit ca ar fi cazul sa ma duc la doctor avand in vedere ca se apropiau sarbatorile i am spus doctoritei tot ce era de spus mi a dat un tratament mi a dat si tratament de rezerva in caz ca fac febra pt ca pana acum cativa ani cand raceam raceam din cauza amigdalelor si faceam febra 38 si se ducea si mai sus 39 40. Bun am tinut tratamentul imi daduse sinupret aerosin un sirop pt tuse seaca si chiar nu mi mai aduc aminte exact ce mi a mai dat ideea e ca tratamentul nu si a facut datoria iar eu am ramas cu o usturime in gat dimineata apoi dupa ce mananc imi trece tusea a ramas si am intepaturi la inima asta de cand sunt mica 7 ani, am mai fost la control pt inima si mi a spus ca e totul ok, iar aslo am mai avut si acum 3 ani. M am gandit ca cel mai indicat ar fi sa merg la doctor sa mi fac niste analize asta acum 3 sapt 4. Am revenit la aceasi doctorita care mi a dat tratamentul mi a recomandat sa mi fac aslo hemoleucograma exudat gat hematologie vsh si toate au iesit perfect cu exceptia lui aslo care in limitele normale este 200 iar mie mi a iesit 423! Buun mi a dat tratament motilium bioparox sinupret ranitidina 2 luni restul erau 10 zile, ranitidina pt ca am arsuri stomacale si m a trimis la orl am mers acolo s a uitat in gatul meu in nas si nu a gasit nimic mi a dat ospen 1500 pt 14 zile mi au spus ca usturimea e posibil sa fie din stomac ca noaptea o cantitate infima d acid poate sa plece din stomac si sa se duca pana in spatele nasului si probabil de aia ma ustura dimineata gatul si mucoasa apare pt a proteja zona iritata am crezut, m a tinut de tratament, ieri l am incheiat si colcac peste pupaza simtomele sunt aceleasi si plus am nasul infundat ba imi curge si simt o apasare in sinuri in partea stanga obra si parca uneori pocneate ceva acolo dar nu dureros dar e o senzatia ciudata. Ideea e ca eu sunt nevoita sa repet aslo in aprilie la jumatate, antibiotic clar nu am voie sa mai iau, pastile nu mai pot lua ca deja am luat suficient de multe, prea multe pt varsta mea, am 20 de ani si nu stiu ce sa fac.. As vrea o parere eu oricum voi reveni la doctor pt ai confirma ca nu s a intamplat nimic ba chiar s a agravat dar as vrea o parere ceva. Mananc sanatos am 3 mese uneori mai multe pe zi am renuntat la sucuri acidulate ciocolata in exces prajeli oricum nu mancam nici inainte iarna tot timpul ma imbrac gros. Am inteles ca o scapre ar fi sa mi scot amigdalele dar dca nu este? Sau sa mi fac moldamin, dar daca fac si nu mi trece? Va rog frumos stiu ca am scris putin cam mult dar simt nevoia sa aud si alte pareri.. O parere de doctor ca asa de dat cu presupusul fiecare spune ce vrea.. Multumesc mult!
am mai fost la control pt inima si mi a spus ca e totul ok, iar aslo am mai avut si acum 3 ani. M am gandit ca cel mai indicat ar fi sa merg la doctor sa mi fac niste analize asta acum 3 sapt 4. Am revenit la aceasi doctorita care mi a dat tratamentul mi a recomandat sa mi fac aslo hemoleucograma exudat gat hematologie vsh si toate au iesit perfect cu exceptia lui aslo care in limitele normale este 200 iar mie mi a iesit 423! Buun mi a dat tratament motilium bioparox sinupret ranitidina 2 luni restul erau 10 zile, ranitidina pt ca am arsuri stomacale si m a trimis la orl am mers acolo s a uitat in gatul meu in nas si nu a gasit nimic mi a dat ospen 1500 pt 14 zile mi au spus ca usturimea e posibil sa fie din stomac ca noaptea o cantitate infima d acid poate sa plece din stomac si sa se duca pana in spatele nasului si probabil de aia ma ustura dimineata gatul si mucoasa apare pt a proteja zona iritata am crezut, m a tinut de tratament, ieri l am incheiat si colcac peste pupaza simtomele sunt aceleasi si plus am nasul infundat ba imi curge si simt o apasare in sinuri in partea stanga obra si parca uneori pocneate ceva acolo dar nu dureros dar e o senzatia ciudata. Ideea e ca eu sunt nevoita sa repet aslo in aprilie la jumatate, antibiotic clar nu am voie sa mai iau, pastile nu mai pot lua ca deja am luat suficient de multe, prea multe pt varsta mea, am 20 de ani si nu stiu ce sa fac.. As vrea o parere eu oricum voi reveni la doctor pt ai confirma ca nu s a intamplat nimic ba chiar s a agravat dar as vrea o parere ceva. Mananc sanatos am 3 mese uneori mai multe pe zi am renuntat la sucuri acidulate ciocolata in exces prajeli oricum nu mancam nici inainte iarna tot timpul ma imbrac gros. Am inteles ca o scapre ar fi sa mi scot amigdalele dar dca nu este? Sau sa mi fac moldamin, dar daca fac si nu mi trece? Va rog frumos stiu ca am scris putin cam mult dar simt nevoia sa aud si alte pareri.. O parere de doctor ca asa de dat cu presupusul fiecare spune ce vrea.. Multumesc mult!
ca sa imi spun parearea
trimite cateva poze cu gatul tau.. unde sa se vada amigdalele si faringele
pe adresa mea personala.. pe hotmail
nu am inteles din mesajele tale.. daca ai fost la ORL..sau NU
trimite cateva poze cu gatul tau.. unde sa se vada amigdalele si faringele
pe adresa mea personala.. pe hotmail
nu am inteles din mesajele tale.. daca ai fost la ORL..sau NU
Da am fost la orl, imi pare rau ca s au trimis asa mesajele problema de net. Am vorbit cu doamna doctor si mi a spus ca am facut o viroza, mi a spus ca se intampla desi iei antibiotic, mi a dat tratement gargara cu bicaebonat picatiri nazale cu apa sarata paracetamolsinus sinupret si decasept care sunt pastile cu albastru de metil problema e ca acum am urechile infundate ambele de 2 orre le am asa nu inteleg dc probabil pentru ca e prea mult mucus preizez nasul nu mai este infundat. Sper ca nu e ceva grav si trece de la sine ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalite pultacee + frica la prescolar
- 3dupa operatia de amigdalia am senzatie de voma
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 4Amigdalite puroiate
- 9Amigdalita
- 2Amigdalita pultacee
- 5Amigdalita de la varsta frageda
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 1Amigdale imflamate
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor