ambele maini amortite in timpul noptii - ce sa fac?

21-03-2010
Adina Ionica
Nu este medic/terapeut
Adina Ionica
De cateva luni imi amortesc ambele maini in somn in orice pozitie dormn. Singurele pozitii in care nu amortesc sunt: daca dormn pe canapea ingusta sau daca dormn in pozitie foarte ridicata tot in canapea (daca dormn in pat imi amortesc si ma trezesc cu ele reci si amortite). Va scriu in continuare diagnosticul dintr-un raport medical din 2007 - radiografie cervicala (fata, profil si 3/4 bilateral) si toracolombara (fata si profil):
-scolioza toracala dextroconvexa cu compensare cervicala; rectitudinea coloanei cervicale
- pensari multiple ale spatiilor intervertebrale in regiunea cervicala, toracala si lombara cu scleroza subcondrala si osteofite marginale la nivelul corpurilor vertebrale adiacente
-reducerea diametrului anteroposterior al gaurii de conjugare C4-C5 stanga prin componenta anterioara.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac, unde sa ma duc sa fac o investigatie pentru aceasta problema. Pot sa merg in Bucuresti (acolo am resedinta si medicul de familie) sau in Constanta (pentru ca lucrez la Cernavoda si locuiesc mai mult timp aici).
Astept un raspuns.
Va multumesc, Adina Ionica
2 comentarii
0
21-03-2010, ora 18:05
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimată d-nă,

Vă rog, dacă puteţi, mergeţi la un consult la d-na doctor Ţigănişteanu Constanţa. Sunaţi-o şi rugaţi-o să vă ajute.
...
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA - Medic internist
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70

CENTRUL MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54

POLICLINICA BATIŞTEI
Strada Batiştei 27, Bucureşti (în zona hotelului Intercontinental din Bucureşti).
...

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
31-03-2012, ora 17:13
vasile2056
Nu este medic/terapeut
vasile2056
Sotiei mele ii amoetea mana dreapta in somn, nu am dat importanta si pe data de 12.02.2012 a facut accident cerebral hemoragic in trunchiul cerebral.A stat o luna in coma, acum s-a trezit, si misca un pic mana si piciorul stang, este constienta, nu vb.Mergeti de urgenta la medic.Eu am cheltuit inzecit cat ar fi trebuit sa cheltuie cu un control regulat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: