tantum rosa...va rog sa-mi dati niste raspunsuri...
fac spalaturi vaginale, o data la 9-10 zile, cu tantum rosa (la recomandarea medicului). prima oara am dizolvat un pliculet intr-un litru de apa ( si am avut mici usturimi...dar nu am dat importanta). apoi am inceput sa dizolv cate doua pliculete intr-un litru jumate de apa si am avut usturimi mai mari. le am doar in contact cu solutia, iar apoi imi trece. as vrea sa inlocuiesc tantum rosa cu ceva, dar nu stiu cu ce. solutie betadine?? astept niste raspunsuri...multumesc...
8 comentarii
BUNA !
Am avut si eu o data problema ta... insa eu muream de mancarime... am facut spalari cu ceai de musetel... stiu cum suna dar a mers.
Sper sa mearga si la tine...
Am avut si eu o data problema ta... insa eu muream de mancarime... am facut spalari cu ceai de musetel... stiu cum suna dar a mers.
Sper sa mearga si la tine...
Buna!Eu de exemplu folosesc pliculete de Septovag.La mine nu au avut reactii adverse.Eu dizolv un pliculet intr-o jumatate de litru de apa calduta.Sper sa-ti fie de folos ce ti-am spus!
am folosit si eu tantum rosa si pentru mine a fost singurul care a dat rezultat pentru mancarimi
Salut!
As vrea sa spun ca am folosit si eu tanttum rosa si e fffff bun, a fost singurul care m-a scapat de acele insuportabile mancarimi
As vrea sa spun ca am folosit si eu tanttum rosa si e fffff bun, a fost singurul care m-a scapat de acele insuportabile mancarimi
Mancarimile erau insotite si de secretie albicioasa? Ati folosit doar pliculete de Tantum Rossa sau si ovule? Este bine sa facem atat de des spalaturi vaginale?
pentru igiena intima cel mai recomandat ar fi baile de sezut cu codita soricelului, galbenele, coaja de stejar alb apoi ovule de propolis cu ulei de catina si galbenele, apoi se da cu unguent de galbenele sau catina, zi de zi se face acest tratament, succes, multa sanatate!
probabil esti sensibila , dar incearca si bicarbonat de sodiu
Buna, as dori sa stiu cum exact se foloseste un irigator vaginal? Acel tubulet e ok daca este introdus tot sau nu?! S-ar putea sa ajunga si in uter? Iar daca ar ajunge este o problema? As dori sfatul unui medic! Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 4am usturimi in zona genitala
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 6o virgina la 45 de ani poate face spalaturi vaginale?
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 8ma dezvirginat sau nu?
- 6secretii vaginale cu mirosuri
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 0usturimi genitale si alergie
- 8Inflamatie vagin
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 4Vagin prea umed.
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 0usturimi vaginale
- 0Pata galbuie interior vagin
- 3HPV sau herpes?
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: Vaginul usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: