Am si eu niste nelamuriri
Buna ziua.Nu mi-a facut antibiograma, dar dupa ce termin tratamentul, mai stau 2 saptamani si repet analizele si atunci o sa cer si antibiograma daca ii mai iese ceva.Deci oricum, credeti ca daca ii mai apare streptococ, trebuie s-o operez?Pentru ca am auzit ca daca scoti amigdalele, este mai usor sa racesti la plamani.Spuneti-mi si mie riscurile, daca asa este sau nu.
NU.nu este asa. O poveste inventata.
In cazul cand operatia se face prea tarziu...si se instaleaza o faringita cronica...estwe riscul sa ramana acea faringita si la o gresala alimentara(inghetata, suc rece acidult) sa se acutizeze faringita.
Am 20 de ani de ORL. si nu am avut pacienti care sa faca pneumonie...dupa amigdalectomie!
In cazul cand operatia se face prea tarziu...si se instaleaza o faringita cronica...estwe riscul sa ramana acea faringita si la o gresala alimentara(inghetata, suc rece acidult) sa se acutizeze faringita.
Am 20 de ani de ORL. si nu am avut pacienti care sa faca pneumonie...dupa amigdalectomie!
Va multumesc pentru incurajari.Aveam nevoie de ele.Acum astept sa vad daca Clacidul face ceva ca mi-a dat 12 zile, dupa care astept sa-i refac analizele si daca iese streptococul din nou o sa ma duc la spitalul de copii la o doamna dr. si o s-o operez, ce sa fac.Oricum o sa va mai scriu daca nu va deranjeaza si sa va mai spun cum mai stam.
Buna seara si bun gasit din nou.A trecut ceva timp de cand n-am mai scris.Am crezut ca se vor rezolva problemele, dar din pacate nu este asa.Sa o iau de la inceput.Fiica mea a facut in sfarsit operatie de adenoamigdalectomie-cred ca am scris corect.Am crezut ca aceasta a doua operatie(ea a mai facut una de polipi la varsta de un an, acum avand 5)am scapat de toate problemele, dar dupa operatie, la o luna am inceput iar gradinita(adica in noiembrie) si s-a procopsit cu o tuse de care nu am scapat nici azi.A luat tratament cu Sinupret, Ketof, Nasonex si un sirop natural de tuse Coughend)cu care i-a trecut.Dupa terminarea tratamentului, la o saptamana, aceeasi tuse si cu secretii in nas si in gat.Am fost iar la dr.si mi-a dat de data asta Eurespal, Erdomed, Kaloba si siropul acela natural.Si totusi ea inca tuseste la fel de rau(nu atat de des dar.).Dr. a spus ca nu-i trebuie antibiotic pentru ca nu are febra, deci n-are infectie.Dar eu ma intreb de ce mai are atatea secretii in nas daca eu am operta-o de polipi acum 2 luni si am aceleasi probleme ca inainte?Si de ce nu-i trece aceasta tuse?Cate medicamente sa-i mai dau?Astept raspuns si va multumesc.
Secretiile nazale, pot provoca si ele tuse.. dac dreneaza spre posterior.
Trebue biune curatat nasul( suflat, aspirat, sau facut spalaturi nazale.) de mai multe ori pe zi.. si obligatoriu seara la culcare.
Inhalatii cu Ciai de musetel in care se adauga INHALANT.
Pentru faringe... nimic iritant in alimentatie( fructe acre gen grefa, portocala, sucuri, cipsuri, ciocolata)
Sprei cu Tantum verde... cate 1 puf la 4 ore.
LA culcare aplicati ceva cald la gat( saculet cu sare, malai... incalzit)
Trebue biune curatat nasul( suflat, aspirat, sau facut spalaturi nazale.) de mai multe ori pe zi.. si obligatoriu seara la culcare.
Inhalatii cu Ciai de musetel in care se adauga INHALANT.
Pentru faringe... nimic iritant in alimentatie( fructe acre gen grefa, portocala, sucuri, cipsuri, ciocolata)
Sprei cu Tantum verde... cate 1 puf la 4 ore.
LA culcare aplicati ceva cald la gat( saculet cu sare, malai... incalzit)
Intradevar secretiile nazale dau tusea, asta am inteles, dar daca eu i-am scos polipii acum 2 luni n-ar mai trebui sa aiba atat de multe, nu?Am batista bebelusului si ii aspir nasul si ii pun Nasonex dupa aspirare, dar totusi de unde atat de multe?Oricum acum cand va scriu nu mai are si vad ca nu mai tuseste decat o data sau de 2 ori pe zi, dar inca n-am terminat tratamentul, mai am 3 zile.Sper doar dupa ce-l termin sa nu treaca iar o saptamana, doua si aiba iar.Daca mai stiti ce sa- i fac, eventul ceva sa-i creasca imunitatea, dar sa fie si bun, ca am incercat si de astea.DR ei a zis sa-i cumpar BIO-CIN, ca sunt si vitamine, ii creste si imunitatea, si pofta de mancare si mai multe.Dumneavoastra ce credeti ca e mai bun?Adica daca ati auzit parinti care au dat copiilor si au avut si efect.va multumesc.
Bio cinul este mai mult un stimulent general.. intradevar este bun si natual.
Va recomand sa.l luati dar impreuna cu el.. sa folositi si spreiul IRS 19. pentru imunitate specifica microbiana.
Va recomand sa.l luati dar impreuna cu el.. sa folositi si spreiul IRS 19. pentru imunitate specifica microbiana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 8otita seroasa
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 6otita sau nu.urgent:-s
- 3otita medie seroasa
- 5Otita seroasa cronica, stafilococ auriu
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 4probleme cu urechea in continuare
- 47otita la un copil de 4 ani
- 11otita medie supurata
- 9Otita medie + rinita