am probleme legate de viata sexuala
as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent daca se poate.am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala cu iubitul meu am avut ciclu saptamana trecuta si acus 2 zile dupa ce am avut relatii cu iubitul am inceput sa sangerez.am facut si o greseala deoarece azi dimineata am luat si pilula de dupa.si acuma nu mi se opreste sangerarea.nu curge mult dar cativa stropi...nu am curaj sa merg nicaieri deoarece mi-e frica de raspun de aceea v-as ruga frumos daca aveti timp sa imi spuneti ce am si ce as putea face sa nu mai sangerez!va multumesc o zi buna
5 comentarii
Cand ti-ai inceput viata sexuala? In a cata zi de ciclu menstrual ai avut contact sexual (zilele ciclului se numara din prima zi de sangerare a menstrei) si la cat timp dupa conytactul sexual neprotejat ai luat pilula. Revino cat mai repede cu acete detalii casa pot sa-ti dau o sugestie. Oricum.ar fi mai bun un consult ginecologic decat unul on line.
in a 4 a zi.asa cred.si pilula am luat-o a doua zi dupa contact!deci luni dimineata.si eu m-am gandit sa consult un ginecolog dar cum orasul in care locuiesc eu e asa mic toata lumea cunoaste pe fiecare si nu as putea...mai ales sa afle ai mei!pot sa spun k a mai incetat cat de cat sangerarea dar nu total.si credeti-ma as lua orice doar sa stiu ca nu am ceva probleme grave sau mai ales o sarcina total nedorita acuma inainte de atestat si bac!va multumesc si astept raspunsul dvs!o zi buna
Of, Of, Of! De ce nu te-ai gandit tu la atestat si bac inainte de contactul neprotejat?????? Cum ai avut contact in a 4-a zi de ciclu menstrual? In perioada in care inca mai sangerai? De ce ai mai luat Postinor daca erai in a 4-a zi? Se ia numai daca esti in perioada fertila, cand exista risc de sarcina, pentru ca nu merita altfel sa-ti asumi efectele adverse ale acestei pilule. Cel mai probabil sangerarea prelungita e de la Postinor si se va opri spontan, mai ales ca nu este abundenta. In plus...ai luat-o la timp si nu cred ca esti gravida. Stai calma deocamdata. Cand au trecut 14-15 zile de la data contactului neprotejat, faci un test de sarcina. Dar eu cred ca nu esti gravida. Deci, sa lamurim: contact in ziua a 4-a de ciclu menstrual inseamna contact la 4 zile de la data la care ti-a venit ciclu? OK? Daca nu e asa, revino!
pt ca din pacate uneori facem lucruri pe care le regretam!sper sa fie totul in regula cum spuneam astazi chiar am mai sangerat foarte putin si sper sa treaca totul!va multumesc foarte mult chiar m-ati linistit!o zi buna
Buna Ziua.Va rog frumos ajutati-ma si p mine.Am luat POstinor2 p data de 5 Martie in urma unui contact sexual neprotejat{prima pastila la 1 ora dupa contact si a doua patila la 12 ore dupa prima}.La 1 saptamana{p 12 Martie} a inceput acea sangerare dar care avea toate asemanarile cu un ciclul menstrual normal{intens si mult}, aveam dureri d mari de burta, spate, transpiratie intensa, cosuri subcutanate etc.Ciclul meu menstrual normal ar trebui sa fie p17 Martie adik ieri.Eu nu stiu c poate fi, nu stiu c sa cred, k acea sangerare nu mi s-a oprit nici azi.Poate fi de fapt ciclul menstrual propriu-zis, s-ar fi intercalat acea sangerare cu ciclul normal.{mentionez k si acum din data primei zile de sangerare e cam la fel d intens}Astept raspuns.multumesc mult.o zi frumoasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
- 3sangerari prelungite
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 4Hemoragie si durere puternica
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 4Escapelle
- 2Pilula Escapelle
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Pastila de a doua zi
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 1Scurgeri anormale...
- 1Ciclu dereglat
- 4Intarziere ciclu
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Efecte Postinor
- 1Escapelle, dar nu sunt in perioada fertila..
- 0Escapelle
Mai multe informații despre: sangerarea prelungita pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: