Am probleme cu tremuratul mainilor
Buna ziua,
Am 44 de ani, Sunt nou venita pe forum. Am probleme cu tremuratul mainilor. Pana acum tremuram numai in anumite situatii (cand aveam discutii cu socri mei). Apoi tremuram cand ii vedea trecand prin curte prin fata geamului nostru. Acum am inceput sa tremur aproape zilnic. Ma trezesc dimineata in forma dar pe parcursul zilei, pe masura ce obosesc ma apuca si tremuratul.
Seara daca stau mai mult pe o parte amortesc.
Imi amorstesc picioarele.
Mentionez ca beau cafea acasa dimineata, beau si la serviciu (fara zahar), de mancat nu pot manca dimineata si daca ajung la serviciu (la notariat) se intimpla sa nu mananc nimic pana la ora 17 in unele zile (cele mai multe zile de fapt nu mananc / nu am timp). Si la sfarsitul programului plec tremurand de la serviciu.
Daca am o problema de stres sau soacra mea imi zice ceva, ma apuca foarte tare tremuratul.
Am fost la medicul de familie si mi-a spus sa iau magneziu ca imi trece. Dar degeaba!
Ce ma sfatuiti? Sau de ce natura ar putea fi tremuratul?
Am 44 de ani, Sunt nou venita pe forum. Am probleme cu tremuratul mainilor. Pana acum tremuram numai in anumite situatii (cand aveam discutii cu socri mei). Apoi tremuram cand ii vedea trecand prin curte prin fata geamului nostru. Acum am inceput sa tremur aproape zilnic. Ma trezesc dimineata in forma dar pe parcursul zilei, pe masura ce obosesc ma apuca si tremuratul.
Seara daca stau mai mult pe o parte amortesc.
Imi amorstesc picioarele.
Mentionez ca beau cafea acasa dimineata, beau si la serviciu (fara zahar), de mancat nu pot manca dimineata si daca ajung la serviciu (la notariat) se intimpla sa nu mananc nimic pana la ora 17 in unele zile (cele mai multe zile de fapt nu mananc / nu am timp). Si la sfarsitul programului plec tremurand de la serviciu.
Daca am o problema de stres sau soacra mea imi zice ceva, ma apuca foarte tare tremuratul.
Am fost la medicul de familie si mi-a spus sa iau magneziu ca imi trece. Dar degeaba!
Ce ma sfatuiti? Sau de ce natura ar putea fi tremuratul?
3 comentarii
buna ziua,
ITI SCADE GLICEMIA !!!
da
si ASA se "manifesta".
citeste pe google despre : "hipoglicemie"
poate si despre "hipotensiune" (daca NU bei nici apa.)
sai "hipertensiune" daca bei multa cafea..
p.s.
glicemia si tensiunea se pot verifica...imediat.
chiar SI la o farmacie!!
si
te vei convinge..
CE? sa faci
- sa mananci putin SI des
- CAND nu ai timp sa mananci, bea APA..muuuuuulta apa sau ceai sau sucuri etc..adica lichide;
- NU se poate sa pleci de acasa nemancand nimic:
se spune ca:
dimineata sa mananci singur, la pranz cu prietenii si seara (mai putin adica) cu dusmanii!!!
Sanatate iti doresc!
NU intra in panica...da-i -Doamne fereste- in altceva!
...mananca..
esti OK
cele bune,
ITI SCADE GLICEMIA !!!
da
si ASA se "manifesta".
citeste pe google despre : "hipoglicemie"
poate si despre "hipotensiune" (daca NU bei nici apa.)
sai "hipertensiune" daca bei multa cafea..
p.s.
glicemia si tensiunea se pot verifica...imediat.
chiar SI la o farmacie!!
si
te vei convinge..
CE? sa faci
- sa mananci putin SI des
- CAND nu ai timp sa mananci, bea APA..muuuuuulta apa sau ceai sau sucuri etc..adica lichide;
- NU se poate sa pleci de acasa nemancand nimic:
se spune ca:
dimineata sa mananci singur, la pranz cu prietenii si seara (mai putin adica) cu dusmanii!!!
Sanatate iti doresc!
NU intra in panica...da-i -Doamne fereste- in altceva!
...mananca..
esti OK
cele bune,
Buna, din cele descrise înţeleg că există probleme alimentare, dar dacă urmarea sfaturilor descrise anterior nu apar modificări, recoand o evaluare psihologică. Tremuratul iniţial s-a produs pe bază de stres iar treptat a apărut o generalizare. Desigur, poate fi favorizat de partea fiziologică dar preventiv, merită să vedeţi dacă există un nivel crescut de anxietate ce vă afectează viaţa în acest mod.
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru sfaturi! Sunt destul de speriata. Am sa urmez sfaturile. Multumesc!
Va multumesc mult pentru sfaturi! Sunt destul de speriata. Am sa urmez sfaturile. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Imi tremura mainile!
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 6tremuratul maninilor - cum scap?
- 3imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
- 2tremurat al mainilor
- 5Parkinson la 21 de ani?
- 7Exista un tratament pentru tremuratul mainilor?
- 5Ce sa fie? Diabet oare?
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 2De cateva luni nu mai pot alerga si nici sa cobor scarile
- 1tremur mana dreapta
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 1Tremurari ale mainilor.. un simptom al bolii Parkinson?
- 0Tremuratul mainilor
- 0Tremuratul mainilor
- 2Tremur al mâinilor
- 1Termurat continuu
- 0Tremur vizibil de la distanta, nu foarte grav, dar foarte enervant...
- 0Îmi tremura mâinile și respir greu
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: