Amorteala faciala
![taupe](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De cateva zile resimt o senzatie de amorteala a partii drepte a fetei. Senzatia este intermitenta si nu imi limiteaza miscarile sau sensibilitatea faciala.
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
3 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Consider ca este necesar sa consultati de urgenta un medic neurolog. Va rog nu amanati acest lucru.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![taupe](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va multumesc! O sa iau legatura cu medicul meu de familie.
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Poate sa fie. Dar sunt necesare investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amorteala mainilor si a degetelor de ceva vreme
- 17amortire deget mic mina stinga
- 6deget mic de la mana stanga = amortit
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 6Amortire deget inelar si mic mana stanga de aprox. 3 saptamani
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 14Amorteala...
- 1Ameteala inexplicabila, amorteala brate
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 10ce inseamna diagnosticul RADICULOPATHY am in sfarsit un diagnostic???????
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 6Ac. anti virus varicelo-zosterian IgM sau IgG? Rog lamurire.
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 1amorteala si cefalee
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2Amorţeală pulpa exterioara dreaptă
- 0Problema de sanatate al tatalui meu.
- 0Amorteala partea stanga in timp ce sofam, dar analizele au iesit normale. Sa fie bunout?
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: