Amorteala faciala

De cateva zile resimt o senzatie de amorteala a partii drepte a fetei. Senzatia este intermitenta si nu imi limiteaza miscarile sau sensibilitatea faciala.
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
3 comentarii

Consider ca este necesar sa consultati de urgenta un medic neurolog. Va rog nu amanati acest lucru.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Va multumesc! O sa iau legatura cu medicul meu de familie.
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?

Poate sa fie. Dar sunt necesare investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 12amortirea degetelor de la maini
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 5amorteli de fata si maini
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 8durere cot si amorteala
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 0Amorteala progresiva cap
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 1Pierderea sensibilității, amorțeala
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: