am o problema mare

11-02-2007
marika
Nu este medic/terapeut
marika
am o problema foarte mare.imi place sa fac sex. cat de des se poate.Sotul meu are alta parere.Si mai are probleme cu erectia.E mai slaba si pierde din intensitate in timpul actului.
Vreau o viata sexuala normala cu el.suntem casatoriti de 20 ani. ne iubim si altfel totul e perfect.el spune ca ne imbatranim.eu nu sunt de acord.cum pot sa provoc???
1 comentarii
0
11-02-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
S-ar putea ca intre dvs. si sotul dvs. sa existe o diferenta in ce priveste apetitul sexual. Intrebarea este daca aceasta diferenta de apetit sexual a existat intotdeauna sau este o situatie de data recenta. Daca sotul are dificultati de erectie aceasta problema poate fi investigata si tratata, fie medical, fie prin psihoterapie in functie de natura problemei. Dar activitatea sexuala normala nu implica obligatoriu erectia barbatului la fiecare act sexual. Cel mai important este faptul ca va iubiti si daca viata sexuala nu este satisfacatoare pentru dvs. este o problema pe care o puteti rezolva impreuna. Dar atentie cu presiunea asupra sotului pentru acte sexuale la care nu este dispus sau nu are capacitatea fiziologica in acel moment pentru a le indeplini. Riscati sa faceti mai rau, nu mai bine. Cel mai bine ar fi sa apelati la o consultatie de specialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici