am o problema

se poate k sa se prezinte simptomele menstruatiei k 3 sapt inainte ca aceasta sa vina.k eu m-am saturat sa fac teste de sarcina.vreau sa stiu dak se poate k adevarat.pt a sta linistita.sau sa mai fac un test?
1 comentarii

Buna, imi pare rau daca nu postez intrebarile mele unde trebuie, dar sunt noua pe forumul acesta, si-mi doresc nespus de mult un raspuns cat de sigur se poate si in acelasi timp o lamurire in problemele pe care le am. In primul rand, vreau sa stiu daca esti protejata in pauza de 7 zile dintre foile de anticonceptionale (nicaieri nu gasesc nu raspuns sigur), mentinez ca iau de 5 luni pilule, si sunt si-asa ingrozita de faptul de a nu ramane insarcinata, probabil e ceva pe fond nervos pt. ca desi le iau regulat, la ora fixa, nu reusesc sa stau linistita, prin urmare nici nu-l las pe partener sa ejaculeze in mine. Cu toate acestea, luna trecuta cu o zi inainte de a-mi veni mestruatia, am avut un contact sexual, nu s-a ajuns la ejaculare insa, probabil au fost acele picaturi "periculoase". Am facut si un test de sarcina dupa 10 zile care a iesit negativ, iar peste 4 zile astept sa-mi vina menstruatia... cu sufletul la gura. Spuneti-mi va rog, daca am motive sa ma ingrijorez, si cum as putea sa trec peste problema asta psihica, pe care probabil o am, pentru ca desi stiu ca pilulele, mai ales luate corect, au o eficienta destul de mare impotriva aparitiei unei sarcini nedorite, nu reusesc sa trec peste spaima pe care o am. Cum am spus iau de 5 luni pilule, si cam la o luna am spotting, o luna da, una nu.. si e destul de incomod (sa o iau pe seama doar a faptului ca iau anticonceptionale?) pentru ca am facut o ecografie si nu aveam nicio problema la colul uterin, doar un chist ovarian pt care mi-au fost si recomandate pilulele, iar in ianuarie vreau sa le intrerup daca nu voi mai avea nevoie de ele si voi recurge la prezervativ, cand va fi nevoie. Si o ultima intrebare, poate banala, dar pt faptul ca sunt ft corecta si iau pilulele la ora fixa, adica la 21.00, de sarbatori voi pleca din tara, mai exact in Italia, unde fusul orar e dat cu o ora inapoi, prin urmare, ora 21.00 va fi ora 20.00, jumatate de folie va fi luata in tara la ora 21.00 si jumatate va fi luata in Italia, cum voi face?, voi lua la 20.00 sau tot la 21.00? va multumesc din suflet si astept raspunsuri la intrebarile mele cat mai curand posibil.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: