Scurgeri maro deschis la culoare in primul trimestru de sarcina
Pe data de 6 iulie am avut ultimul CM. Acum 5 zile am făcut un test de sarcină si a ieșit pozitiv. După două zile l-am repetat si rezultatul a fost același. De ieri am o scurgere maro deschis la culoare. Foarte puțin. La doctor nu am fost încă ptr ca este mica sarcina. Am zis sa mai aștept o săptămână. Sunt normale acele scurgeri???îmi este frica ptr ca am mai avut doua pierderi de sarcină. Una la 8 săptămâni oprită din evoluție si o sarcină la 5 luni jumătate mi s-a deschis colul uterin.Va rog dacă se poate un sfat sau o părere. Ne dorim enorm copilul. Mulțumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati medicul ginecolog care doriti sa va urmareasca sarcina mai ales ca aveti un istoric de sarcini pierdute, este indicat ca impreuna cu medicul ginecolog sa vedeti care este cauza deoarece exista solutii care pot ajuta la pastrarea sarcinii.
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati medicul ginecolog care doriti sa va urmareasca sarcina mai ales ca aveti un istoric de sarcini pierdute, este indicat ca impreuna cu medicul ginecolog sa vedeti care este cauza deoarece exista solutii care pot ajuta la pastrarea sarcinii.
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc frumos de răspuns. Am pierdut sarcina iar la 3 luni. Nu i-a mai bătut inima copil. Nu am cuvinte sa descriu prin ce trec. Acum 3 zile am pierdut sarcina. sotul meu are tratament cu paxetin si alprazolam de 8 ani. Ar putea fii cauza ptr care nu pot sa tin sarcinile?? Urmează să ne facem si analize genetice să vedem poate aflam unde e problemă. Suntem amândoi doborâți de durere. Mulțumesc frumos de răspuns!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o problema
- 4Sangerare si dureri in sarcina
- 5tratament pentru helicobacter +sarcina +singerari
- 3Sangerare trimestrul 3 de sarcina
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 7sangerare sarcina 35 de saptamani
- 1Sangerari in sarcina
- 0Ajutor !!! Sotia mea este in 6 saptamani gravida si ieri a inceput sa aiba crampe si sangerarea usoa
- 1Sangerare in sarcina
- 0Sangerare in sarcina
- 1sunt insarcinata in trei saptamani, dar de doua zile sangerez usor
- 2Sunt însărcinată, dar vineri am avut sangerare de cateva ore. E posibil sa fi facut avort spontan?
- 0Sarcina 7 saptamani cu sangerare
- 0Sângerare sapt 5 + 3 zile
- 3Insarcinata dar sangerez
- 0Curiozitate - sângerări după contact sexual
- 1Mici sângerări în săptămâna 10 de sarcina
Mai multe informații despre: sangerarile in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: