am o intrebare urgenta!raspundeti-mi va rog!

11-09-2007
mickey2007
Nu este medic/terapeut
mickey2007
am uitat sa-mi iua o pastila de logest si am luat-o a doua zi dimineata, oare are ceva? tin sa mentionez ca iau logest de vreo 4 sau 5 luni si sapatamana in care am uitat sa iau pastila este a doua nu prima, ce riscuri sunt? va rog sa imi raspundeti! va multmesc!
2 comentarii
0
11-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nici un risc daca ati luat pastila uitata dupa cel mult 12 ore de la ora la care trebuia sa o luati.
0
30-03-2008, ora 00:00
Squeeky
Nu este medic/terapeut
Squeeky
sunt putin dezorientata...iau de 2 ani logest...nu stiu cum s-a intamplat dar am uitat sa iau o pastila.am observat acest lucru abea a doua zi knd deja trebuia sa o iau pe cea respectiva zilei(trecusera de multyicel 12 ore).Am citit in prospect si acolo spuen sa sar peste ea, ceea ce am si facut.Acum sunt putin speriata.nu stiu dak asta imi va afecta cu ceva data la care imi vien deobicei ciclul...pe de alta parte unele persoane spun k ar fi fost bine sa o iau si pe aceea chiar dak depasisem 12 ore!ce sa fac?pe cine sa ascult.prospectu sau unele persoane?va rog frumos sa imi raspundeti la aceasta intrebare k poate ma mai linistesc si eu nitzel...(am uitat sa precizez k era a4- a pastila) multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul