Am niste bubite micute albe pe capul penisului

102 comentarii 1 2 3 4
0
31-03-2012, ora 20:41
dica90
Nu este medic/terapeut
dica90
Domnule Mr. Nick...aceste pearly penile papules se transmit sexual????am inteles ca NIDOFLOR ajuta la tratarea lor??

multumesc pt raspunsuri..
0
06-04-2012, ora 12:54
v T x
Nu este medic/terapeut
v T x
Din cate stiu, nu.
0
07-04-2012, ora 04:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salve!
@dica90, userul @v T x v-a oferit un răspuns corect; NU, nu se transmit sexual.
Nidoflor NU ajută cu absolutamente nimic la acelor formaţiuni.
Mai multe informaţii despre papulele perlate peniene puteţi citi accesând link-ul următor: http://www.romedic.ro/papule-perlate-peniene

Sărbători fericite.
Numai bine!
0
27-05-2012, ora 21:08
dica90
Nu este medic/terapeut
dica90
salut din nou.iam facut prietenei mele sex oral...si la cateva zile pe penis miau aprarut niste pete rosi care nu dor nu ma manaca...pe capul penisului este si ceva alb ce ar putea fii.cu ce se pot trata...mie frica sa merg la dermatolog...aici este o imagine...

http://www.eu-sunt-tu.ro/medicului/buna-ziua-astazi-am-observat-ca-au-aparut-pe-capul-penisului-cateva-bubite-rosii-nu-ma-mananca-nu-ma-dor-daca-le-atin

va rog ajutatima din nou.

va multumesc..
0
31-05-2012, ora 05:29
Hristos s-a înălţat!

@dica90,

1. NU îi mai faceţi prietenei dv. sex oral;
2. Învingeţi-vă frica de a merge la dermatolog şi, o dată-şi-o dată, mergeţi;
3. Problema dv. pare a fi o infecţie fungică, fapt pentru care Pimafucin, cremă, aplicat de 1-3 ori pe zi, consecutiv, după spălare, timp de minim 7 zile, maxim 14, v-ar putea ajuta.

Numai bine vă doresc!
Îmbrăţişează şi salută lumina din dv.,
Mr. Nick
0
10-06-2012, ora 21:53
dica90
Nu este medic/terapeut
dica90
va multumesc pt. raspunsuri

nu am gasit Pimafucin dar am luat nidoflor e bun???sau recomandatimi alta crema.la doctor mie foarte teama sa merg si nu am nici fondurile necesare.va rog ajutatima..

respect..
0
11-06-2012, ora 12:48
Salve!

@dica90,

Şi Nidoflor este bun!
Folosiţi Nidoflorul, cremă, exact aşa cum aţi fi folosit Pimafucinul, dacă l-aţi fi găsit, adică aşa cum v-am indicat în mesajul meu anterior, sau aşa cum se specifică în prospectul lui însoţitor.
Vă rog să îmi răspundeţi la următoarea întrebare: De ce vă este foarte teamă să mergeţi la medic?

Numai bine,
Mr. Nick
0
06-07-2015, ora 16:04
Wawrinka
Nu este medic/terapeut
Wawrinka
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Pentru prima data dupa vreo 6 ani de activitate sexuala, am observat la ejaculare o sperma de culoare maronie as zice si cu un fel de bobite de culoare inchisa sau reziduri, nu stiu cum sa le spun, dar acestea din urma nu au o stare solida sau o textura "dura", ci aceeasi stare lichida si cinsistenta ca si a spermei. De 3 ori in 2 zile a aparut acest fel de sperma.
Care ar fi problema( daca imi puteti spune ce inseamna sperma de acest fel )?
Care ar fi cauzele si cum poate fi tratata aceasta problema ?

Multumesc anticipat.
0
14-02-2016, ora 20:35
bogdan333
Nu este medic/terapeut
bogdan333
AM 22 de ani si am niste bubutie s-au ce or fi ca niste cosi dar sunt tarii si mici ce sunt alea c amor de nervi si mie rusine sa merg la doctor deci va rog sa ma ajutati din suflet sami spuneti ca ce ar putea fi.Va rog!
0
18-04-2016, ora 11:51
Alex224115
Nu este medic/terapeut
Alex224115
Buna ziua. Acum aprox 2 sapt, mi a aparut un fel de iritatie pe capul penisului, nu stiu cum sa i zic altfel. Consta in niste puncte albe, mici, si destul de dese, plus ceva mancarime.V a rog, daca imi spuneti unde si cum, pot trimite si o poza destul de detaliata cu problema mea. Precizez ca nu se poate pune problema de lipsa igenei, intrucat sunt obsedat de asa ceva... nu pot sa inteleg cum m am pricopsit cu treaba asta...Multumesc frumos, astept un raspuns.
0
25-07-2018, ora 23:14
grigore123
Nu este medic/terapeut
grigore123
Buna ziua am apelat la dumneavoastră
DE câteva luni au inceput sa apara niste bubite albe pe penis acum câteva zile am zis ca poate or fi costuri asa ca am cautat pe net nu am gasit nimic doar sa ma duc la doctor
bubitele astea se pot sparge precum ai sparge un cos ceva de genu dar nu pe toate ma puteti ajuta?
MULTUNESC
0
01-12-2020, ora 10:46
Costel Radu
Nu este medic/terapeut
Costel Radu
Salut! ma scuzati de deranj însă am si eu o problema asemănătoare cu bubitele albe în jurul capului penisului, însă pielea ce înconjoară gâtul penisului este înconjurat de un strat asemănător unei grasimi urât mirositoare, tin sa precizez ca am această problemă de 3 ani timp in care nu am întreținut relații sexuale credeti ca NIDOFLOR ul ma poate ajuta?
Adaugă un comentariu / răspuns
102 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •