Puncte albe pe penis
Buna ziua, ma num Vali, 20 ani, si am o probl..de cativa ani am pe penis (partea inferioara) niste pcte albe, peste 30, concentrice, 0.5-1.5mm, ce par a fi de grasime, sunt relativ tari, nu ma dor, nu au crescut si si nu s-au extins de vreo 3 ani...pt mine unul nu sunt o problema dar pt o eventuala partenera ma gandesc ca nu ar fi placut, poate nici sanatos?!..dc aveti idee despre ce e vorba si-mi puteti da un sfat va multumesc...
3 comentarii
Stimate Domn, ceea ce descrieti par a fi intr-adevar mici chisturi sebacee care exista in mod normal la foarte multi barbati.Atit timp cit nu se suprainfecteaza, sa va doara, sa se inroseasca nu este nici o problema. Nu parea fi vorba de alte leziuni, sau de o boala cu transmitere sexuala.
Daca insa sunteti ingrijorat nu ezitati sa aratati medicului dumneavoastra de familie.
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
Daca insa sunteti ingrijorat nu ezitati sa aratati medicului dumneavoastra de familie.
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
Va multumesc mult pt raspuns...eu unul ingrijorat nu sunt, m-am cam obisnuit si nu am avut vreodata probleme cu suprainfectarea, dar m-as duce la un medic dc as stii ca astfel as putea macar spera ca se poate face ceva...deci se pot trata?!
Buna ziua sunt un elev si am si eu bubite albe aproximativ 50% din penis este vreo problema? Precizez ca au aparut de aproximativ 1an si ma ingrijoreaza putin! Nu ma dor nu ma mananca nu transpir si nici nu ma ustura!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite albe la nivelul penisului
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 2am niste bubite mici pe penis
- 2bubite pe preput
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 1Am nevoie de ajutor.. bubite pe penis
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 5bubite albe la baza penisului
- 7Scurgeri din penis
- 0Bubite albe si iritatie
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 0Puncte pe pielea penisului
- 5Bubite in jurul penisului
- 1Bube albe pe capul penisului
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 0Bubite in jurul preputului.
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 0Bube pe penis
- 0Bubițe in zona genitală
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: