Puncte albe pe penis

Buna ziua, ma num Vali, 20 ani, si am o probl..de cativa ani am pe penis (partea inferioara) niste pcte albe, peste 30, concentrice, 0.5-1.5mm, ce par a fi de grasime, sunt relativ tari, nu ma dor, nu au crescut si si nu s-au extins de vreo 3 ani...pt mine unul nu sunt o problema dar pt o eventuala partenera ma gandesc ca nu ar fi placut, poate nici sanatos?!..dc aveti idee despre ce e vorba si-mi puteti da un sfat va multumesc...
3 comentarii

Stimate Domn, ceea ce descrieti par a fi intr-adevar mici chisturi sebacee care exista in mod normal la foarte multi barbati.Atit timp cit nu se suprainfecteaza, sa va doara, sa se inroseasca nu este nici o problema. Nu parea fi vorba de alte leziuni, sau de o boala cu transmitere sexuala.
Daca insa sunteti ingrijorat nu ezitati sa aratati medicului dumneavoastra de familie.
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
Daca insa sunteti ingrijorat nu ezitati sa aratati medicului dumneavoastra de familie.
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca

Va multumesc mult pt raspuns...eu unul ingrijorat nu sunt, m-am cam obisnuit si nu am avut vreodata probleme cu suprainfectarea, dar m-as duce la un medic dc as stii ca astfel as putea macar spera ca se poate face ceva...deci se pot trata?!

Buna ziua sunt un elev si am si eu bubite albe aproximativ 50% din penis este vreo problema? Precizez ca au aparut de aproximativ 1an si ma ingrijoreaza putin! Nu ma dor nu ma mananca nu transpir si nici nu ma ustura!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 2bubite mici pe marginea capului penisului
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 30bubite pe penis
- 3de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 4Bubite pe marginea capului penisului
- 3Bubite albe la baza capului penisului + poze
- 0bubite cu zimţi albi pe marginea penisului (am si cateva poze)
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 9De ceva vreme mi-au aparut niste bube
- 6Un fel de buba pe penis.
- 2Bubita pe penis (poze)
- 0Bubite albe si iritatie
- 3Am niste mici bubite pe capul penisului ce pot fii acestea?
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 3Bubita ata penis
- 1Bubite albe pe pielea penisului
- 0Bubita pe penis
- 3Bubițe pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: