Am nevoie de o lamurire!
![Mihai Neagu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ma numesc Neagu Mihai, sunt elev si am 15 ani. Am 1.83 m inaltime si 74 kg, de 2 luni am inceput sa fak sala, dar pe langa sala mai fak aks in fiecare zi sport. Am o neindumerire cu alimentatia, nu sti udak ce mananc ma ajuta sa ami formez masa musculara si sa mai scap de grasime [Mai ales de pe abdomen]. Un meniu aproape zilnic arata asa:
Ora: 7-8 : -1 ou fiert
-2-3 feli de paine mici cu secara sau tarate, unse cu pateu de pasare sau branza topita.
-1 cana cu lapte
Ora 11 : -1-2 mere sau in alte zile 1 grapefruit
Ora 13: -1 salata de cruditati la care mai adaug bucati mici de peste marinat sau eventual ficat de pui la gratar
-1-2 feli mici de paine c usecara sau tarate
Ora 17-iaurt degresat 400 g la care mai adaug nuci si musli [ Este masa de dupa sala 30-40 min dupa sala]
Vreau sa stiu dak e bn ce mananc sau daca mananc prea mult.! Iar seara in jurul orei 20 fac iarasi 15-20 min abdomene, genoflexiuni..etc!
Ora: 7-8 : -1 ou fiert
-2-3 feli de paine mici cu secara sau tarate, unse cu pateu de pasare sau branza topita.
-1 cana cu lapte
Ora 11 : -1-2 mere sau in alte zile 1 grapefruit
Ora 13: -1 salata de cruditati la care mai adaug bucati mici de peste marinat sau eventual ficat de pui la gratar
-1-2 feli mici de paine c usecara sau tarate
Ora 17-iaurt degresat 400 g la care mai adaug nuci si musli [ Este masa de dupa sala 30-40 min dupa sala]
Vreau sa stiu dak e bn ce mananc sau daca mananc prea mult.! Iar seara in jurul orei 20 fac iarasi 15-20 min abdomene, genoflexiuni..etc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc