Am nevoie de ajutor in legatura cu un supliment nutritiv!!

22-11-2011
crisan96
Nu este medic/terapeut
crisan96
Buna seara! Am 15 ani(in aprilie implinesc 16 ani) sunt de sex masculin si fac sala de 3 luni, pana acuma fara nici un supliment nutritiv. Acum 1 zi mia ajuns acasa un supliment(scuzatimi lipsa de informare dar nu stiu daca ii pot da numele sa vedeti clar ce contine) pe care lam comandat la sfatul mai multor membri de pe alte forumuri, care ziceau ca lau incercat si ei si ca este foarte bun in cresterea masei musculare de calitate. La aceste vorbe mam lasat dus de val si lam comandat, astazi afland dupa ce am aministrat 2 doze(in total 150g-75 pe doza)-pentru rezultate maxime se recomanda 3 doze, dar eu am ramas la 2 din cauza varstei, greutatii etc.- ca in 100g se afla 9, 55g acid aspartic. Dupa canteva cautari pe google am aflat ca este foarte toxic, si as vrea sa stiu daca ar trebui sa continui, si daca da la ce riscuri ma supun.
p.s. spunetimi daca pot sa dau numele produsului sau un link care sa va trimita direct la el, pentru al studia mai bine.
Multumesc anticipat !
1 comentarii
0
01-12-2011, ora 00:38
bicapaul
Nu este medic/terapeut
bicapaul
Sall, degeaba folosesti suplimente pentru ca scopul lor este acela de a da un + alimentatiei tale nu de a o inlocui, dar daca stai bn la cap alimentatie, odihna, antrenament + suplimente vei obtie cat de cat rezultate, acuma depinde si de tipul tau somatic si genetic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.