am mare nevoie de ajutor... am luat 3 ani Karissa
am luat timp de 2 ani contraceptive(karissa)
am facut pauza 8 luni si acum am reluat iar tratamentul cu karissa
is deja la a 9a zi de administrare si am inceput sa am niste scurgeri maronii si mancarimi...
ce poate fi??
in aceste 8 luni am facut sex protejat(cu acelasi partener)si am facut si un control ginecologic acum 2 luni
va rog sa nu imi ocoliti intrebarea...
am facut pauza 8 luni si acum am reluat iar tratamentul cu karissa
is deja la a 9a zi de administrare si am inceput sa am niste scurgeri maronii si mancarimi...
ce poate fi??
in aceste 8 luni am facut sex protejat(cu acelasi partener)si am facut si un control ginecologic acum 2 luni
va rog sa nu imi ocoliti intrebarea...
5 comentarii
poate e reacţie la contraceptiv. după cum ştii în primele 3 luni de contraceptive pot apărea reacţii, nu cred că contează că ai luat deja
mersi mult crinna22
ce as vrea eu sa te intreb e daca e o parere personala sau specializata??
sunt plecata momentan in belgia ca daca as fi in tara as da fuga la un medic...
daca poti te rog sa te mai informezi pt mine...
multumesc anticipat
ce as vrea eu sa te intreb e daca e o parere personala sau specializata??
sunt plecata momentan in belgia ca daca as fi in tara as da fuga la un medic...
daca poti te rog sa te mai informezi pt mine...
multumesc anticipat
Du-te fa farmacie acolo si cere Tergynan comprimate vaginale sau Amphocycline ovule si Betadina solutie vaginala.Amphocycline contine un antibiotic si un antimicotic; pui cate unul seara, cand esti sigura ca nu te mai ridici din pat, dupa spalatura genitala, timp de 12 zile.Ar fi bine sa cumperi totusi Tergynan caci e mai bun decat celalalt pentru ca are in compozitie trei medicamente ; antibiotic, antimicotic si prednisolon.Acestea le pui la fel, cate unul in fiecare seara pimp de 10 zile.Dupa ce pui ovulul baie jos nu faci decat a doua zi dupa pranz.Numai bine!
Scuza-ma, am uitat sa-ti spun, daca cumperi Amphocycline umezeste-l repede cu apa si introdu-l rapid in vagin cat mai profund. Tergynan nu trebuie umezit.
Iau de 1 an jumate contraceptive (KARISSA) la sfatul unui medic ginecolog.si am inceput sa am scurgeri de sange cateva picaturi pe zi timp de o saptamana inaintea ciclului menstrual cu 4 zile am o senzatie de disconfort.mentionez ca inainte de a incepe aceste scurgeri am avut un tratament cu CAFETIN pentru dureri dentare, credeti ca are vreo legatura? acum nu mai am acele scurgeri pentru ca am intrerupt tratamentul cu KARISSA de 2 zile deoarece trebuie sa mi vina ciclul menstrual dar am niste scurgeri maronii.imi schimb lenjeria intima de 3 ori pe zi si ma spal de fiecare data cand merg la baie pentru a nu avea senzatia de disconfort.va rog sa mi dati o parere ce ar trebui sa fac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4anticonceptionale karrisa
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 4as vrea sa imi raspunda un medic va rog frumos
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 1anticonceptionalele karissa
- 0Jeanine sau Karissa?
- 4Am vomitat Karissa!
- 11petele maronii doctor pls
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 22Menstruatie maronie
- 2menstruatie maronie
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 0scurgere inchisa la culoare
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 0Scurgere maronie înainte de prima menstruatie
Mai multe informații despre: sangerarile maronii karissa