am luat 6 zile fluomizin ovule pentru vaginita
am luat 6 zile fluomizin ovule pentru vaginita (la recomandarea medicului) insa nu cred k si'au facut efectul pentru ca secretia vaginala tot galbena a ramas k si inainte...si ma asteptam sa redevina alba cum ar fi normal. Ce alt tratament sa mai incerc daca acesta medicamentos nu a dat roade?
3 comentarii
Ati facut un examen de secretie vaginala inainte? Daca da, ce rezultat ati avut? Oricum ar fi bine sa il repetati, eventual la alt laborator
da..am facut si examen de secretie si papanicolau si colposcopie, tot ce era nevoie..iar raspunsul a fost vaginita si aveam colul cam inflamat(rosu)...in rest toate au iesit bine
Trebuia sa faci o alta analiza si anume - analiza de - secretie vaginala cu antibiograma.
Numai in antibiograma iti scrie ce bacterie patogena este si la ce antibiotic este sensibila.
Daca simti ca nu ti-a trecut, astepti 10 zile de la ultimul ovul si repeti analiza.
Intreaba totusi la laboratorul de analize daca trebuie sa astepti tot atat si dupa fluomizin. Poate poti sa o repeti mai devreme de 10 zile.
Pentru analiza - nu te speli in vagin, nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca 10 zile cel putin de la ultimul antibiotic luat (daca ai luat), ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Numai in antibiograma iti scrie ce bacterie patogena este si la ce antibiotic este sensibila.
Daca simti ca nu ti-a trecut, astepti 10 zile de la ultimul ovul si repeti analiza.
Intreaba totusi la laboratorul de analize daca trebuie sa astepti tot atat si dupa fluomizin. Poate poti sa o repeti mai devreme de 10 zile.
Pentru analiza - nu te speli in vagin, nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca 10 zile cel putin de la ultimul antibiotic luat (daca ai luat), ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vaginita micotica
- 5in urma unui test de secretie am aflat ca am vaginita
- 21vaginita microbiana
- 3vaginita, candida...?
- 2vaginita, prurit
- 8urgent! vaginita bacteriana-gardnerella
- 5Nu este prea mult sa iau Flucovim 7 zile?
- 7Am fost diagnosticata cu Gardnerella - sfaturi
- 3Cauterizare si efecte un raspuns va rog
- 5trichomona si vaginita doare?
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 6Pot pastra sarcina?
- 3Ovule Klion
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 0examen citologic papanicolaou
- 4Am avut o partenera cu colpita, ce trebuie sa fac eu?
- 8Scurgere vaginala ciudata
- 0Vaginita
Mai multe informații despre: Vaginita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: