Am halucinatii ?

09-07-2023
Alinaaaa82
Nu este medic/terapeut
Alinaaaa82
Bună. De aseară mi se pare ca vad în ceață și când privesc ceva anume parca sunt niște lini transparente care se misca nu știu cum sa va explic este foarte ciudat . Îmi este foarte frică ca am halucinatii, se mai confrunta cineva cu asta ?
5 comentarii
1
09-07-2023, ora 18:06
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Se cheama visual snow, nu sunt halucinatii.
1
09-07-2023, ora 20:29
Alinaaaa82
Nu este medic/terapeut
Alinaaaa82
Mulțumesc, mai liniștit puțin. Cum pot face sa dispară
1
09-07-2023, ora 21:52
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Nu aveti pentru ce.

Nu stiu, sincer, mai am si eu problema asta uneori, trebuie sa mergeti la un neurolog dar poate sa aiba 1000 de cauze diferite.
1
10-07-2023, ora 13:39
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Am și eu, sunt probleme oftalmologice din câte am citit, se întâmplă des la miopi, trebuie ori ochelari ori lentile de contact ori schimbarea dioptriile dacă averi deja ochelari.
Eu vad asa ca niște musculițe, linii, chestii, scame, fire de praf care parca cad de undeva sau plutesc prun aer însă eu am miopie și de la ea este.
Mergeți la un medic oftalmolog pentru un consult.
Sănătate multa va doresc!
1
10-07-2023, ora 19:53
Alinaaaa82
Nu este medic/terapeut
Alinaaaa82
Eu o singură dată am văzut și un fulger de lumină ca un fel de flash-uri, pe net scrie ca pot orbii îmi este foarte frică abia mâine merg sa ma programez
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: