Am halucinatii ?
Bună. De aseară mi se pare ca vad în ceață și când privesc ceva anume parca sunt niște lini transparente care se misca nu știu cum sa va explic este foarte ciudat . Îmi este foarte frică ca am halucinatii, se mai confrunta cineva cu asta ?
5 comentarii
Mulțumesc, mai liniștit puțin. Cum pot face sa dispară
Nu aveti pentru ce.
Nu stiu, sincer, mai am si eu problema asta uneori, trebuie sa mergeti la un neurolog dar poate sa aiba 1000 de cauze diferite.
Nu stiu, sincer, mai am si eu problema asta uneori, trebuie sa mergeti la un neurolog dar poate sa aiba 1000 de cauze diferite.
Am și eu, sunt probleme oftalmologice din câte am citit, se întâmplă des la miopi, trebuie ori ochelari ori lentile de contact ori schimbarea dioptriile dacă averi deja ochelari.
Eu vad asa ca niște musculițe, linii, chestii, scame, fire de praf care parca cad de undeva sau plutesc prun aer însă eu am miopie și de la ea este.
Mergeți la un medic oftalmolog pentru un consult.
Sănătate multa va doresc!
Eu vad asa ca niște musculițe, linii, chestii, scame, fire de praf care parca cad de undeva sau plutesc prun aer însă eu am miopie și de la ea este.
Mergeți la un medic oftalmolog pentru un consult.
Sănătate multa va doresc!
Eu o singură dată am văzut și un fulger de lumină ca un fel de flash-uri, pe net scrie ca pot orbii îmi este foarte frică abia mâine merg sa ma programez
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 6Psihopatie?
- 2delir si halucinatii dupa externare
- 2Anestezie halucinatii
- 1halucinatie olfactiva
- 7mi-am dat seama ca intru intr-un fel de transa
- 3Tulburare de anxietate
- 5Voci
- 0II a)Halucinatie; b)Depaseste puterea mea de intelegere daca e altceva.
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Ajutor. Prietenul meu nu se mai poate trezi. Ce e de făcut?
- 4Posibil schizofrenie, in copilarie am consumat fel si fel de substante, uneori cu alcool
- 2Diagnostic - am halucinații auditive și vizuale dar sunt lucid
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 1Halucinație în tulburarea bipolara
Mai multe informații despre: Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: