am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva
Asa am patit eu de 7 ori din cauza la abuzuri facute garda (politie) doamne fa sectile de politie peste ei sa cada..eu in multumesc celui de sus in fiecare seara ca mia dat un caracter de piatra sa trec peste toate chinulile vieti si ca am ramas intreg la cap da de prieteni acum sunt zis nebunu asta este
Si nu normal ca un om bolnav cu capu cand se enerveza nu trebuie sa se spuna de el ca e pericol public..camere de filmat din spitale sunt aratate doar cand fac pacienti ceva rau.da cand asistenti de camera de garda lovesc pacienti cand injura dece atunci nu se e bolnav nu stie ce zice asta dece nu arata
In mod normal Politia trebuie sa se asigure ca pacientul psihotic ajunge la camera de garda insa odata internat normal ar fi ca Politia sa vegheze la respectarea drepturilor pacientului ! Intr-adevar se petrec abuzuri cu acesti bolnavi din lipsa de personal bine pregatit, lipsa informarii pacientilor privind drepturile lor si evident incalcarea regulamentelor de catre tot felul de maimutoi dubiosi care sunt angajati pe acolo ! Eu am propus ca Politia sa faca rond noaptea la camerele de garda si la sectiile de inchisi si sa verfice starea pacientilor si mai ales daca s-a completat registrul de contentionare si nu s-a depasit durata acesteia !
Cel mai bine e sa va luati tratamentul si sa n-aveti de a face cu urgentele psihiatrice din postura de bolnav in episod psihotic mai ales ca va cunoasteti diagnosticul deja !
Cel mai bine e sa va luati tratamentul si sa n-aveti de a face cu urgentele psihiatrice din postura de bolnav in episod psihotic mai ales ca va cunoasteti diagnosticul deja !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Insomnii - Tulburare schizoafectiva
- 5Schizofrenie afectiva ?
- 8tulburare schizoafectiva se poate vindeca?
- 2schizofrenie simpla sau tulburare afectiva indusa de o substanta?
- 9ce este tulburarea schizoafectiva??
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 8Adeverinta medic de familie - in evidenta tulburare bipolara/schizoafectiva
- 4La medicul de familie...
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 1Tulburare schizo afectiva bipolara
- 1Tulburare schizo-afectiva caut prietenii
- 6Bună seara! Mai sunt ca mine? tulburare schizo-afectivă
- 7Tulburare schizoafectiva caut prieteni pentru socializare
- 6Tulburare schizoafectiva
- 2Diagnostic: tulburare psiho afectiva cu inceput de schizofrenie, sindrom maniacal, ssmd:)
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: