am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva

33 comentarii 1 2
0
07-09-2015, ora 15:11
asta_este_9
Nu este medic/terapeut
asta_este_9
Asa am patit eu de 7 ori din cauza la abuzuri facute garda (politie) doamne fa sectile de politie peste ei sa cada..eu in multumesc celui de sus in fiecare seara ca mia dat un caracter de piatra sa trec peste toate chinulile vieti si ca am ramas intreg la cap da de prieteni acum sunt zis nebunu asta este
0
07-09-2015, ora 15:19
asta_este_9
Nu este medic/terapeut
asta_este_9
Si nu normal ca un om bolnav cu capu cand se enerveza nu trebuie sa se spuna de el ca e pericol public..camere de filmat din spitale sunt aratate doar cand fac pacienti ceva rau.da cand asistenti de camera de garda lovesc pacienti cand injura dece atunci nu se e bolnav nu stie ce zice asta dece nu arata
0
11-09-2015, ora 21:47
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
In mod normal Politia trebuie sa se asigure ca pacientul psihotic ajunge la camera de garda insa odata internat normal ar fi ca Politia sa vegheze la respectarea drepturilor pacientului ! Intr-adevar se petrec abuzuri cu acesti bolnavi din lipsa de personal bine pregatit, lipsa informarii pacientilor privind drepturile lor si evident incalcarea regulamentelor de catre tot felul de maimutoi dubiosi care sunt angajati pe acolo ! Eu am propus ca Politia sa faca rond noaptea la camerele de garda si la sectiile de inchisi si sa verfice starea pacientilor si mai ales daca s-a completat registrul de contentionare si nu s-a depasit durata acesteia !

Cel mai bine e sa va luati tratamentul si sa n-aveti de a face cu urgentele psihiatrice din postura de bolnav in episod psihotic mai ales ca va cunoasteti diagnosticul deja !
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: