am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva
![asta_este_9](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Asa am patit eu de 7 ori din cauza la abuzuri facute garda (politie) doamne fa sectile de politie peste ei sa cada..eu in multumesc celui de sus in fiecare seara ca mia dat un caracter de piatra sa trec peste toate chinulile vieti si ca am ramas intreg la cap da de prieteni acum sunt zis nebunu asta este
![asta_este_9](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Si nu normal ca un om bolnav cu capu cand se enerveza nu trebuie sa se spuna de el ca e pericol public..camere de filmat din spitale sunt aratate doar cand fac pacienti ceva rau.da cand asistenti de camera de garda lovesc pacienti cand injura dece atunci nu se e bolnav nu stie ce zice asta dece nu arata
![stevens](/arata_img.php?img=cont_19363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
In mod normal Politia trebuie sa se asigure ca pacientul psihotic ajunge la camera de garda insa odata internat normal ar fi ca Politia sa vegheze la respectarea drepturilor pacientului ! Intr-adevar se petrec abuzuri cu acesti bolnavi din lipsa de personal bine pregatit, lipsa informarii pacientilor privind drepturile lor si evident incalcarea regulamentelor de catre tot felul de maimutoi dubiosi care sunt angajati pe acolo ! Eu am propus ca Politia sa faca rond noaptea la camerele de garda si la sectiile de inchisi si sa verfice starea pacientilor si mai ales daca s-a completat registrul de contentionare si nu s-a depasit durata acesteia !
Cel mai bine e sa va luati tratamentul si sa n-aveti de a face cu urgentele psihiatrice din postura de bolnav in episod psihotic mai ales ca va cunoasteti diagnosticul deja !
Cel mai bine e sa va luati tratamentul si sa n-aveti de a face cu urgentele psihiatrice din postura de bolnav in episod psihotic mai ales ca va cunoasteti diagnosticul deja !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cand nu crede in doctor
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 145Tulburarea Afectiva Bipolara (Schizo-afectiva) Partea a III-a
- 24o schema de tratament pentru un episod antipsihotic
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 10Ce legatura este intre a-ti face dreptate si schizofrenie?
- 2Tulburare schizoafectiva caut prieteni
- 1Tulburare schizo afectiva bipolara
- 0Cautare prieteni - sufar de schizo-afectiva
- 6Bună seara! Mai sunt ca mine? tulburare schizo-afectivă
- 7Tulburare schizoafectiva caut prieteni pentru socializare
- 14Informatii tulburare schizoafectiva de tipul maniacal
- 4Tulburare schizoafectiva
- 26Greșeală sau diagnostic corect ?
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: