Am ejaculare prea rapida(3 min, 4)
Salut!
In timpul actului sexual se intampla sa ejaculez prea repede.Ma excit prea tare( in 3 min st gata).Apoi trebuie sa astept in jur d 10 min ca sa se intareasca iar.Si nu mai e la fel de tare ca prima oara.Insa nu stiu din ce cauza ma excit asa tare.
Am incercat sa ma gandesc la altcv, si sa nu ma gandesc la actul sexual.M-am concentrat destul de mult, si tot degeaba.Oricat de mult as incerca sa aman tot ejaculez in 3-4 min.
Am incercat sa fac si pauze atunci cand simt ca sunt aproape de orgasm.O scot afara, stau un min, 2 min, apoi cand o introduc iar, sunt tot la fel de excitat si ejaculez dupa 6-7 miscari.Apoi cu greu se mai scoala.
Va rog frumos, daca vreti sa ma ajutati si pe mn.Nu e un caz de ras.Dati-mi cateva sfaturi, ideii.
Nu vreau sa imi mai dezamagesc prietena.
In timpul actului sexual se intampla sa ejaculez prea repede.Ma excit prea tare( in 3 min st gata).Apoi trebuie sa astept in jur d 10 min ca sa se intareasca iar.Si nu mai e la fel de tare ca prima oara.Insa nu stiu din ce cauza ma excit asa tare.
Am incercat sa ma gandesc la altcv, si sa nu ma gandesc la actul sexual.M-am concentrat destul de mult, si tot degeaba.Oricat de mult as incerca sa aman tot ejaculez in 3-4 min.
Am incercat sa fac si pauze atunci cand simt ca sunt aproape de orgasm.O scot afara, stau un min, 2 min, apoi cand o introduc iar, sunt tot la fel de excitat si ejaculez dupa 6-7 miscari.Apoi cu greu se mai scoala.
Va rog frumos, daca vreti sa ma ajutati si pe mn.Nu e un caz de ras.Dati-mi cateva sfaturi, ideii.
Nu vreau sa imi mai dezamagesc prietena.
1 comentarii
Salut!
Ai dreptate, nu este de ras...si stai linistit ca f multi am patit la inceput asa.
Incearca sa ai miscari mai lente la inceput, poate te si grabesti prea tare...plus...foloseste un durex performa!
Sunt sigur ca o sa fii multumit dupa.bafta! Si astept un raspuns pozitiv!:D
Ai dreptate, nu este de ras...si stai linistit ca f multi am patit la inceput asa.
Incearca sa ai miscari mai lente la inceput, poate te si grabesti prea tare...plus...foloseste un durex performa!
Sunt sigur ca o sa fii multumit dupa.bafta! Si astept un raspuns pozitiv!:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 9oare ce am??!!
- 5fisuri pe piele penisului
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 5Ejaculare precoce - Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema?
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 10ejaculez prea repede
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 0ejacularea precoce
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 3Ejaculare precoce
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 0Bună seara! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 1Ejaculare precoce
- 5Probleme ejaculare precoce de 14 ani - niciun remediu
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului
- 0Lipsa erectie
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: