am dureri la ultima vertebra - coccisul
de circa 1 luna ma doare terminatia coloanei.ultima vertebra incit nici noatea nu pot dormi pe spate avind arsuri si senzatii de durere in zona descrisa. Nu am cazut, nu m-am lovit...a aparut din senin durerea (am 56 ani). Am mai avut dureri ba in cot, ba in osul de la picior, dureri punctate nu cu radiatii.au trecut in timp si nu au mai aparut. Daca aveti o recomandare pentru a alina durerea va rog sa-mi sugerati cum sa procedez, sau eventual la ce investigatii sa recurg. Va multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite
3 comentarii
Stimata Doamna,
Cautati un reumatolog bun si consultati-l.
Pana atunci puteti incerca sa luati antiinflamatoare non-steroidiene, fireste insotite de un protector gastric (de tip Omeprazol sau similar), fara sa depasiti 2 saptamani.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Cautati un reumatolog bun si consultati-l.
Pana atunci puteti incerca sa luati antiinflamatoare non-steroidiene, fireste insotite de un protector gastric (de tip Omeprazol sau similar), fara sa depasiti 2 saptamani.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Nu am avut niciodata dureri de oase.Acum am 57 de ani.Dintr-o data am o durere cumplita a osului coccis si dureri insotite de arsuri in coapsa stanga in zona articulatiei.V-as ruga sa-mi spuneti ce ar putea fi si ce trebuie sa fac.O anume persoana, mi-a spus ca ar putea fi inceputul unei herni de disc.Este posibil?Cu multumiri, Valeria
am fost operat de furuncul sau geaman in 2004, incizia a avut loc aproape de ultima vertebra, nu am avut nici o problema ulterior; ia acum de cateodata ma doare daca stau mult pe scaun sau fac abdomene care poate fi cauza si remediul?? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri de mijloc urmate de necontrolul picioarelor
- 5dureri groaznice de coloana de mai multi ani
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 3Durere de spate; coloana
- 13genunchiul si mijlocul
- 0dureri de coloana si picioare
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 4durere de coloana
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 3probleme coloana de f mult timp
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 0dureri de maduva, coloana
- 1Probleme coloana
- 1Dureri de coloana, care se lasa pe piciorul stang
- 3Durere de spate, partea stanga de la gat pana la mijloc
- 0Ce șanse am sa imi revin daca la aproape un an după operatie de coloana sunt tot la pat?
- 1Durere coloana intre omoplati
Mai multe informații despre: durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: