Durere coloana intre omoplati

29-11-2020
biro iulian
Nu este medic/terapeut
biro iulian
Salut! am 18 ani, 72 kg, 1, 80.
Acum 5 zile a început să mă doară spatele, între omoplati. Nu e prima data cand se întâmplă, doar ca până acum, dupa o noapte de odihnă, durerea trecea sau se ameliora. Eu am crezut ca este vorba despre poziția greșită la birou, fiind clasa a 12 a, facand școala online, am o grămadă de timp petrecut in fund, aplecat peste caiet.
Revenind, acum 5 zile, dupa ce am stat in jur de 8 ore, cu pauze, la birou, am avut aceeasi senzatie de oboseala si durere. Această senzatie se duce in dreapta, si uneori in stanga, dar in principiu este localizata pe coloană (sau undeva foarte aproape de aceasta).
La finalul zilei, m am pus in pat, convins ca urmatoarea zi o sa imi treacă, ca si pana atunci, doar ca acest lucru nu s a intamplat. De atunci, pot spune ca ma trezesc cu durerea ameliorată, dar prezenta, in fiecare zi.
Faptul că stau in pat ma ajută, adica imi micșorează durerea, dar nu o face sa dispară niciodată, deci nu cred ca repausul este raspunsul. De altfel am încercat sa reduc cat pot de mult timpul la birou, ultimele zile am stat mai mult prin pat sau in picioare.
De acum 5 zile, pot sa spun ca am remarcat urmatoarele aspecte:
- durerea a început sa se ducă spre zona cervicala, in sus
- simt uneori o durere( in forma de linie ), de la spate si până la degetul mic si inelar de la mâna ( uneori durerea se oprește la cot, si nu coboară la degete )
- orice fel de exerciții de intindere, de dezmortire, stretching, n au funcționat, ba chiar am impresia ca imi sporesc durerea si "oboseala dureroasa" din acea zona
- alifia antiinflamatoare nu pot sa zic ca mi a redus durerea(m am dat doar odata)

Va rog, daca imi puteti da un sfat. Luni voi vorbi cu medicul de familie si sper sa ajung cat mai repede la un consult. Vreo recomandare sau idee pana atunci?
Multumesc pentru timpul acordat!
1 comentarii
0
29-11-2020, ora 20:28
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Sunt niste dureri de muschi din acea zona, ai stat prea mult la birou, poate e prea inalt ori nepotrivit pt coatele tale, trebui sa faci exercitii de intindere a acelor muschi pina ei se vor relaxa iarasi. Eu cred ca nu prea faci sport, esti cam plinut la 18 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: