Dureri de coloana, care se lasa pe piciorul stang
Am observat de ceva timp, ca durerile de la coloana se lasa pe umarul stang, pe fesa stanga si piciorul stang, mai ales atunci cand muncesc, s-au cand ridic greutati mari. Durerile la piciorul stang sunt insuportabile, iar noaptea se intampla des sa nu pot dormi bine din cauza durerii de la picior.
Durerea o simt ca si cum mi-ar arde muschii piciorului stang, dar si oasele de la genunchi, tibie, calcai, si chiar si degetele.
Unde este recomandat sa aflu cauza acestor dureri ? La medicul neurolog sau la ortoped ?
Si nu in ultimul rand, oare este indicat sa fac un rmn, sa aflu exact cauza durerilor ?
Durerea o simt ca si cum mi-ar arde muschii piciorului stang, dar si oasele de la genunchi, tibie, calcai, si chiar si degetele.
Unde este recomandat sa aflu cauza acestor dureri ? La medicul neurolog sau la ortoped ?
Si nu in ultimul rand, oare este indicat sa fac un rmn, sa aflu exact cauza durerilor ?
1 comentarii
Buna ziua am si eu o intrebare tatal meu intro dimineata sa trezit cu o durere de spate destul de puternica abia se misca si a inceput sa ii amorteasca picioarele si dupa un timp a inceput sa ii amorteasca tot de la burta in jos. A stat asa cam o saptamana asa cu el acasa si putin si-a revenit nu mai avea dureri doar ii erau amortite picioarele mai ales piciorul stang. Am plecat cu el la spital il tot invarte de o saptamana ii tot face tot felul de teste si nu stiu ce are dar a inceput sa se simta chiar foarte bine in afara ca erau picioarele amortite. Vineri iau facut acel test pentru extragere lichid din coloana si se simte rau ameteste daca se ridica in picioare. Ce se intampla ? simptomul este normal ? ce poate avea ? se vindeca?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iar operatie la coloana?
- 4durere intre omoplat si coloana
- 0Pat cu apa, beneficii medicale
- 3am dureri la ultima vertebra - coccisul
- 5dureri groaznice de coloana de mai multi ani
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 6Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate
- 6Dureri coloana - ultima vertebra
- 6Interpretare RMN Coloana
- 5coloana vertebrala - adancituri de-a lungul ei
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 3dureri de coloana si reumatism acut
- 3probleme de coloana vertebrala sau...?
- 5Dureri coloana la atingere
- 1Dureri in coloana
- 1Probleme coloana
- 3durere coloana vertebrală
- 2Cracmente puternice gat
- 1Durere de coloana si cap tulbure
- 0Durere de spate ciudata
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: