dureri groaznice de coloana de mai multi ani
![cristeaoana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
mama mea are dureri groaznice ale coloanei de ft mult timp(ani) ii amortesc rau mainile astfel incat noaptea nu poate dormi.nu stiu cum sa o ajut.despre ce este vorba ? unde poate merge? ce analize trebuie sa faca ? exista spitale specializate pe aceste afectiuni in bucuresti? multumesc
5 comentarii
![drweather](/arata_img.php?img=cont_34479.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
In primul rind o rediografie a coloanei vertebrale.E posibilun reumatism cronic, cu multe "ciocuri" care sa atinga nervii la iesirea lor din coloana, ceea ce explica amortelile.Deci e de facut un drum la reumatolog.
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, este bine sa mergi la un medic reumatolog, dar avand in vedere ca exista o simptomatologie neurologica trebuie sa consulti si un medic neurolog ; poate fi necesar si un examen RMN al coloanei vertebrale, daca alte investigatii nu sunt elocvente; In Bucuresti, exista mai multe Clinici de Neurologie;o astfel de clinica, este Clinica de neurologie a SUUB; numai bine
![Ledoasa](/arata_img.php?img=cont_77915.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Si eu am dureri insuportabile de coloana nu stiu ce calmante sa mai iau
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara!
Calmantele nu va ajuta la nimic, cata vreme nu actioneaza asupra cauzei.
Un consult la neurochirurg va elucida diagnosticul si tratamentul de urmat: fie interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
In cazul in care veti amana sau refuza consultatia, sechelele pot fi importante si definitive: paralizii, pareze, deficite musculare etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Calmantele nu va ajuta la nimic, cata vreme nu actioneaza asupra cauzei.
Un consult la neurochirurg va elucida diagnosticul si tratamentul de urmat: fie interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
In cazul in care veti amana sau refuza consultatia, sechelele pot fi importante si definitive: paralizii, pareze, deficite musculare etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
![marin ion](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am o durere infernala la coloana in partea de sus o portiune de 10 cm ma poate ajuta cineva va multumesc
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere intre omoplat si coloana
- 3Coloana lombara
- 3rectitudinea coloanei vertebrale cervicale
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 4tratament cu nucleo forte
- 4Durere de coloana
- 4Durere coloana
- 4coloana stramba in doua locuri, dureri permanente
- 3probleme de coloana vertebrala sau...?
- 5Dureri coloana la atingere
- 7Radiografii coloana
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 0dureri de maduva, coloana
- 4am dureri mari de coloana in dreptul omoplatilor cu ramificatii la cap umeri maini si picioare
- 1durere de coloana si amorteala in glezne
- 0Diagnosticare radiografie coloana
- 3Dureri de coloană și oase
- 0Durere de spate ciudata
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: