dureri groaznice de coloana de mai multi ani
mama mea are dureri groaznice ale coloanei de ft mult timp(ani) ii amortesc rau mainile astfel incat noaptea nu poate dormi.nu stiu cum sa o ajut.despre ce este vorba ? unde poate merge? ce analize trebuie sa faca ? exista spitale specializate pe aceste afectiuni in bucuresti? multumesc
5 comentarii
In primul rind o rediografie a coloanei vertebrale.E posibilun reumatism cronic, cu multe "ciocuri" care sa atinga nervii la iesirea lor din coloana, ceea ce explica amortelile.Deci e de facut un drum la reumatolog.
Da, este bine sa mergi la un medic reumatolog, dar avand in vedere ca exista o simptomatologie neurologica trebuie sa consulti si un medic neurolog ; poate fi necesar si un examen RMN al coloanei vertebrale, daca alte investigatii nu sunt elocvente; In Bucuresti, exista mai multe Clinici de Neurologie;o astfel de clinica, este Clinica de neurologie a SUUB; numai bine
Si eu am dureri insuportabile de coloana nu stiu ce calmante sa mai iau
Buna seara!
Calmantele nu va ajuta la nimic, cata vreme nu actioneaza asupra cauzei.
Un consult la neurochirurg va elucida diagnosticul si tratamentul de urmat: fie interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
In cazul in care veti amana sau refuza consultatia, sechelele pot fi importante si definitive: paralizii, pareze, deficite musculare etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Calmantele nu va ajuta la nimic, cata vreme nu actioneaza asupra cauzei.
Un consult la neurochirurg va elucida diagnosticul si tratamentul de urmat: fie interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
In cazul in care veti amana sau refuza consultatia, sechelele pot fi importante si definitive: paralizii, pareze, deficite musculare etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
am o durere infernala la coloana in partea de sus o portiune de 10 cm ma poate ajuta cineva va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Durere de spate (la plamani)!
- 4probleme dupa operatie
- 10coloana vertebrala - dureri
- 6Dureri coloana - ultima vertebra
- 6am ramas intepenita
- 3Durere de spate; coloana
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 4fractura coloanei cervicale
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 3dureri de coloana si reumatism acut
- 3durere colooana vertebrala, sold
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 0dureri coloana
- 7Radiografii coloana
- 3Se poate indrepta coloana doar prin inot?
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 3probleme coloana de f mult timp
- 1ciocuri crescute pe coloana vertebrala
- 1Durere coloana intre omoplati
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: