am dureri de severe de talpa si calcai
buna ma numesc Mariana am 29 de ani am probleme cu talpile si cu calciile in primu rind dimineata primii pasi ii fac parca as merge prin petre care mi se infibg in picioare peste citeva minute deja pasesc nornal seara, dimpotriva durerea nu trece chiar daca masez trece doar pe timp scurt uneori nu pot dormi de durere si uneori imi amortesc degetele de pa picior sio senzatie de furnicaturi pe toata talpa si acum mia esit si o vena la picior care la atingere doare as vrea sa stiu la ce medic sa ma adresaz si care sint metodele de diagnosticare a problemei Va multumesc
5 comentarii
precizeaza pt medici
CE lucrezi si daca trebuie sa stai mult in picioare
cat si greutatea ta in comp. cu inaltimea
sanatate maxima-ti doresc
CE lucrezi si daca trebuie sa stai mult in picioare
cat si greutatea ta in comp. cu inaltimea
sanatate maxima-ti doresc
Buna ziua!
Intr-adevar, aceasta suferinta este tipica pentru supra-solicitarea membrului pelvin, prin greutate excesiva si efort disproportionat (stat in picioare, mers pe jos).
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, vasculare, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Intr-adevar, aceasta suferinta este tipica pentru supra-solicitarea membrului pelvin, prin greutate excesiva si efort disproportionat (stat in picioare, mers pe jos).
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, vasculare, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
inaltimea 164 si 65 kg dar in trecut am avut serviciu care necesita statul in picioare cu sportu nu ma ocup dar pe jos merg foarte des
vreau sa ma adresez la medic dar nu stiu la care si ce proceduri sint de diagnosticare
Asa dupa cum va precizam in postarea precedenta, este vorba despre supra-solicitarea ante-piciorului si a retro-piciorului prin greutate excesiva si efort exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Prin urmare, logic, singura solutie viabila consta tocmai in gestionarea solicitarii piciorului: scadere ponderala si reducerea drastica a stationarii in picioare si a mersului pe jos.
Daca, dupa 3-4 luni de reducere drastica a solicitarii piciorului, suferinta persista, puteti incepe demersuri: consult la neurochirurg, la chirurgul vascular, eventual la reumatolog etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Prin urmare, logic, singura solutie viabila consta tocmai in gestionarea solicitarii piciorului: scadere ponderala si reducerea drastica a stationarii in picioare si a mersului pe jos.
Daca, dupa 3-4 luni de reducere drastica a solicitarii piciorului, suferinta persista, puteti incepe demersuri: consult la neurochirurg, la chirurgul vascular, eventual la reumatolog etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 103dureri in talpa
- 15Durere in talpa
- 11Durere persistenta in calcaie
- 2umflatura calcai dupa operatie
- 7durere calcaie+Hallux Limitus (?)
- 1Basica pe calcaie
- 3Durere in talpa
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 3Fractura de calcai
- 3Dureri la calcai dupa o perioada indelungata de repaus
- 1durere calcii
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 14Cazatura pe calcai
- 13Durere groaznica in talpa piciorului stang
- 3Durere picior drept talpa
- 0Durere talpa piciorului
- 0Sistem nervos periferic. În locul Neurossenului pot folosi capsule de vitamina B1 300 mg?
- 2Arsuri ale talpilor picioarelor si amorteli degete picioare
- 5Vanataie calcai in urma unei drumetii
Mai multe informații despre: calcaiul dureri in talpa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: