amorteala si raceala calcaielor
Sotul meu are 62 de ani si acuza amorteala si raceala, frig constant la calacaie. Care si iunde ar fi primul pas de facut?
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea, la varsta dansului, este vorba despre o insuficienta circulatorie periferica (de competenta chirurgului vascular) sau despre un sindrom compresiv lombar (de competenta neurochirurgului).
Din simptomele enuntate este absolut imposibil sa putem preciza ordinea consulturilor, deoarece nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, vasculare (fumeaza sau nu???) etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Umflatura deaspura calcaiului
- 2dureri de calciie
- 4Intrebare despre picior, va rog ajutor
- 4Dureri calcaneu
- 10dureri de calcaie
- 4Apofizita calcaneana
- 4dureri de calcaie
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 5durere in calcaiul drept
- 10durere de calcai
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 1Bataturi la calcaie
- 1durere calcii
- 14Cazatura pe calcai
- 1durere de calcai
- 1Calcai stang umflat spre interior
- 2Durere in spatele calcaiului drept la preadolescent
Mai multe informații despre: calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: