am dubla hernie de disc cu paralizie pe sciaticul stang
de la varsta de 30 ani de la ultima nastere am dubla hernie de disc cu paralizie pe sciaticul exterior stang. nu am fost operata am ameteli obosesc repede nu pot sa fac efort. mersul deficitar se atenueaza daca port toc de 5 cm atrofierea muschiului este redusa.pot spera intr-o recuperare?
3 comentarii
Da, este posibil un anumit grad de recuperare. Cunosc o persoană care a fost tratată de un chiroterapeut şi a evitat în ultima zi operaţia. Deja îi amorţea un picior. De atunci, de cătiva ani munceşte în mod obişnuit şi cară rucsci pe spate.
ms atunci am sa ma interesez de recuperarepoate ma ajuta cat de cat
Buna seara! ANA-MARIA, am 20 de ani si sufar de sciatica cronica de cativa ani...am incercat kinetoterapie si mai fac exercitii..insa
...doare mai putin, atat...pot sta pe varf nu si pe calcai...am intepaturi in sold si gamba...iar muschiul gambei s a atrofiat cu 2-3 cm...rotesc glezna dar mai lent...ma simt mai bine pe tocuri late...credeti ca ma pot trata? Cam in cat timp si in ce conditii? E nevoie de operatie?
...doare mai putin, atat...pot sta pe varf nu si pe calcai...am intepaturi in sold si gamba...iar muschiul gambei s a atrofiat cu 2-3 cm...rotesc glezna dar mai lent...ma simt mai bine pe tocuri late...credeti ca ma pot trata? Cam in cat timp si in ce conditii? E nevoie de operatie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie de disc grava?
- 43M-am operat de hernie de disc si tot nu ma simt bine
- 4hernie de disc?
- 6Kinetoterapie - hernie de disc operata
- 1Dureri postoperatorii hernie de disc
- 8Hernie de disc RMN
- 13semiparaza de sciatic popliteu intern dupa operatia reusita de hernie de disc
- 1Hernie de disc
- 4Hernie de disc?
- 1hernie de disc
- 1hernie de disc
- 0Hernie de disc sau alt diagnostic?
- 8Rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 2Hernie L5 si protruzie L4
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 0A scapat cineva fara operatie, de hernie de disc?
- 0Operatie hernie de disc
- 1Tratament hernie de disc
- 2Tratament sau operatie
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: