am 4 RMN si nenumarate encefaclograme in toamna fac al 5 rmn si vreau sa aud si eu de bine
am 28 de ani. am facut o criza majora de epilepsie in martie 2007 in somn cu scapari de urina si urata de tot, am inceput investigatile mi sa gasit toxocaroza si toxoplasmoza cu localizare la cap am inceput tratamentul pt inceput cu jumatate de pastila de carbamazepina plus tratamentul antiparazitar dat de d-na dc ( cel mai bun dc de boli parazitare din tara ) din 2007 pana la sf lui 2008 am fost la buc la trei luni la 6 luni. acum tre sa ma duc in toamna, dar sa revin la problema neurologica, domnul dc neurolog mi-a crescut doza de medicamente incat astazi am ajuns sa iau 3 pastile de keprra500 si 3 de timonil de 300, eu am fost la mai multi medici si mi-au zis ca medicamentatia este f mare
eu crize majore de atuncu nu am mai facut, in schimb de cand am luat keprra fac blocaje sau absente, pur si simplu raman blocat intre 30 sec si un minut ca o statue nu imi pied echilibru nu scap urina doar raman asa, am fost la buc la d-nul dc rogozea si m-ia recomandat lamictal si monoterapie, neurologul meu nici nu a vrut sa auda, am mai fost pe la dc dar iau tratamentul primului meu dc dar cred ca e ceva la mijloc cu keprra, nu vreau sa il cred vandabil de keprra, nu vreau sa imi imaginez asa ceva, acum nu am mai facut absenta de la 1 aprilie dar dupa un efort intens, dar absenrta a fost f mica de 20 sec
va rog sa imi spune-ti o parere si poate sa imi recomandati un medic. am 4 RMN si nenumarate encefaclograme in toamna fac al 5 rmn, si vreau sa aud si eu ded bine, am uitat sa va zic ca toxocaroza si toxoplasmoza sant la valori normale, chiar au disparut,
eu crize majore de atuncu nu am mai facut, in schimb de cand am luat keprra fac blocaje sau absente, pur si simplu raman blocat intre 30 sec si un minut ca o statue nu imi pied echilibru nu scap urina doar raman asa, am fost la buc la d-nul dc rogozea si m-ia recomandat lamictal si monoterapie, neurologul meu nici nu a vrut sa auda, am mai fost pe la dc dar iau tratamentul primului meu dc dar cred ca e ceva la mijloc cu keprra, nu vreau sa il cred vandabil de keprra, nu vreau sa imi imaginez asa ceva, acum nu am mai facut absenta de la 1 aprilie dar dupa un efort intens, dar absenrta a fost f mica de 20 sec
va rog sa imi spune-ti o parere si poate sa imi recomandati un medic. am 4 RMN si nenumarate encefaclograme in toamna fac al 5 rmn, si vreau sa aud si eu ded bine, am uitat sa va zic ca toxocaroza si toxoplasmoza sant la valori normale, chiar au disparut,
1 comentarii
0
23-06-2010, ora 16:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn, vă sugerez să mergeţi la un consult la d-na terapeut, Ana-Maria Iliescu, pentru că vă poate ajuta foarte mult (decizia de a merge vă aparţine în totalitate!).
.
ANA-MARIA ILIESCU (sunaţi-o pentru a vă face o programare)
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
.
ANA-MARIA ILIESCU (sunaţi-o pentru a vă face o programare)
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete