Am 16 ani, 165cm vr sa stiu daca o sa mai cresc pt ca m-am dezvoltat(barba, masa musculara)
Buna Seara, am 16 ani jumate, 165 cm 67 kg, practic fotbal de performanta si as vrea sa stiu daca o sa mai cresc deoarece m-am dezvoltat foarte repede...am barba, si masa musculara accentuata..doar ca de crescut cresc foarte greu anul trecut aveam 162 cm acum 2 ani 160 cm..ce imi recomandati?
3 comentarii
Buna ziua
Talia ta depinde in mare masura de cea a parintilor tai, deci de bagajul genetic. Dar poate fi un plus de crestere in inaltime prin practicarea sustinuta a inotului. Succes !
Talia ta depinde in mare masura de cea a parintilor tai, deci de bagajul genetic. Dar poate fi un plus de crestere in inaltime prin practicarea sustinuta a inotului. Succes !
Multumesc de informatie, mama are 163 cm iar tata in jur de 175..imi doresc foarte mult sa trec de 170 cm!
Buna dimineata
Calculul arata ca, in functie de talia parintilor, poti atinge 1, 73 cm. Cu efortul sportiv, pe care ti l-am indicat, poti adauga inca cca 10 cm. Succes !
Calculul arata ca, in functie de talia parintilor, poti atinge 1, 73 cm. Cu efortul sportiv, pe care ti l-am indicat, poti adauga inca cca 10 cm. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 2dezvoltarea fizica a adolescantului
- 5vergeturi la 17 ani
- 8crestere in inaltime la adolescent
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 14fata mea nu a mai crescut in ultimul timp
- 8disperata! Sunt prea grasa?
- 3Dezvoltarea Fizica - problema genetica?
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 4O gaura mica sub piept (Nu stiu ce este)
- 4preput ingustat
- 0Varsta de 16 ani
Mai multe informații despre: Dezvoltarea fizica a adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: