Alunita piramida nazala
Buna ziua!
Va rog, daca se poate un medic dermatolog sa raspunda mesajului meu, multumesc anticipat.
Am pe nas un semn proeminent, o escrescenta, nodul, alunita, nu stiu sigur ce este, ca un cos, dar tare, ferm la atingere, dimensiunea unei boabe de piper, rotund, culoarea pielii, 9un pic spre roz, maro) aparut in jurul varstei de 12 ani, acum am 34. Acesta nu m-a deranjat pana acum, decat vizual, dar de trei zile a devenit sensibil la atingere, prima oara am simtit cand m-am demachiat si cand m-am dat cu crema, acum parca e mai rosu imprejur si un pic inflamat. Imi este teama, voi merge la doctor, dar daca ma puteti ajuta cu o parere avizata despre ce ar putea fi, va multumesc din suflet anticipat tuturor. Numai bine!
Va rog, daca se poate un medic dermatolog sa raspunda mesajului meu, multumesc anticipat.
Am pe nas un semn proeminent, o escrescenta, nodul, alunita, nu stiu sigur ce este, ca un cos, dar tare, ferm la atingere, dimensiunea unei boabe de piper, rotund, culoarea pielii, 9un pic spre roz, maro) aparut in jurul varstei de 12 ani, acum am 34. Acesta nu m-a deranjat pana acum, decat vizual, dar de trei zile a devenit sensibil la atingere, prima oara am simtit cand m-am demachiat si cand m-am dat cu crema, acum parca e mai rosu imprejur si un pic inflamat. Imi este teama, voi merge la doctor, dar daca ma puteti ajuta cu o parere avizata despre ce ar putea fi, va multumesc din suflet anticipat tuturor. Numai bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3semn din nastere: pata maronie pe abdomen
- 26Nev - Alunita. Sfaturi
- 34alunita rupta
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 2alunita
- 3un fel de alunite pe penis
- 3Alunita in cateva zile?
- 4cauterizare dupa ce mi-a rupt alunita
- 3Este posibil ca excizia unei alunite sa poata afecta un nerv?
- 4Alunita s-a deschis la culoare
- 6alunite in zona genitala
- 1Alunita rupta
- 2Probleme cu o alunita
- 7Rupere nev(alunita)
- 2Cred ca mi-am rupt o alunita.
- 1Alunita
- 1Coagulare aluniță
- 1Tumora benigna sau melanom?
- 3Alunita ciudata
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: