alunita crescuta la loc
![alexageo901](/arata_img.php?img=cont_161496.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara! Am si eu o alunita din nastere.este mai mare pe burta.acum 3 ani m am lovit la ea.a sangerat putin am fost la dermato mi a dat o crema sh cu timpul a inceput sa usuce. Cand am ramas insarcinata a inceput sa cada din ea.dar pe dedesuptul ei s a fact din nou cum era.iar acuma cazut de tot.este normal sa se intample asa? Adik akm am o alunita nou nouta.ast rasp va rog
2 comentarii
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Fai o poza si mareste-o pe calculator pt a op vedea mai bine, cele normale trebuie sa aibe aceeasi culoare si sa nu fie mai mari de 3cm (din cate imi amintesc) daca in mijloc este mai inchisa la culoare si la margine deschisa sa se vada diferenta mare de culoare atunci trebuie sa mergi la un control pt siguranta.De obicei alunitele cat si verucii( pielea care tarna ) prind un vas de sange si cresc in volum si de aici sangerarea( eu miam cauterizat vre-o 30 de veruci si mia explicat doctora treaba asta.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prea multe alunite.. cum scap de ele?
- 5negi si alunite pe git si decolteu
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 3alunita moale
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 2alunita pe sold?!
- 1Alunite!
- 0Am alunite si as vrea sa le elimin din motive pur estetice
- 2Alunita la subrat
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 1Aluna/neg pe spate
- 1Alunita Rupta