alopecie seboreica
Dr. mi-a dat tratament in 2004 sampon Nizoral, Vitamax, zinc(Zinkit), hair grow. Am avut perioade cand si-a revenit (in timpul sarcinii), apoi cand alaptam a inceput sa cada si se ingrasa ca inainte. Sunt disperata ca sunt tanara si incepe sa se vada chelia. Incerc acum o solutie de la FARMEC ulei de ricin si vitamine, masca de ou cu tinctura de urzica si brusture. Are rost sa ma chinui sau sa ma adresez la alt medic/?
3 comentarii
Din ce oras sunteti? Poate va pot indruma catre un medic dermatolog care sa va explice cauzele bolii dvs. si tratamentul corespunzator.
Domnul DanV va va oferi aloe vera daca il contactati pe mail. El vinde acest produs si il recomanda in toate bolile!
Domnul DanV va va oferi aloe vera daca il contactati pe mail. El vinde acest produs si il recomanda in toate bolile!
Ai incercat remediul babesc, respectiv gazul lampant, faimos pt astfel de probleme!?Mirosul e cam jenant dar macar da rezultate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alopecie cicatriciala
- 10Alopecie difuza
- 4nev papilomatos, alopecie, dermatita seboreica
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 0exces de sebum
- 6exces de sebum fata si scalp, homeopatia ajuta?
- 1alopecie la adolescent
- 0Alopecie barba
- 3Alopecie mostenita. Se poate face transplant de piele cu par din alte zone ale corpolui?
- 1alopecie universala
- 3alopecie universala
- 0Alopecie & Par corporal
- 4Calvitia hipotiroidiana!
- 2Tidorida, alopecie
- 1O parte foarte mica în crestetul capului nu mai are par..
- 1Alopecie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: