Alopecie barba
buna. de un an a inceput sa nu-mi mai creasca par in 2-3 zone de pe barba din jurul barbiei. am fost la dermatolog si mi-a dat tratament cu elacom si protopic 0, 1% dar tot nu prea vad rezultate. prima zona care mi-a aparut anul trecut si-a revenit dar a aparut alta intr-o alta zona a barbiei si tot asa...
intre timp tot cam de un an mi-a aparut si o ciuperca pe palma si nu stiu daca ar avea vre-o legatura cu zonele de pe barbie ( fac tratament de cateva saptamnai si pt ciuperca si sper sa scap de ea avand in vedere ca am mai avut odata problema asta in copilarie )
stie cineva daca cele doua afectiuni ar putea sa aiba legatura sau ce tratament a-ti utilizat cei care ati scapat de aceasta afectiune
va multumesc pentru raspunsuri
intre timp tot cam de un an mi-a aparut si o ciuperca pe palma si nu stiu daca ar avea vre-o legatura cu zonele de pe barbie ( fac tratament de cateva saptamnai si pt ciuperca si sper sa scap de ea avand in vedere ca am mai avut odata problema asta in copilarie )
stie cineva daca cele doua afectiuni ar putea sa aiba legatura sau ce tratament a-ti utilizat cei care ati scapat de aceasta afectiune
va multumesc pentru raspunsuri
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alopecie cicatriciala
- 4nev papilomatos, alopecie, dermatita seboreica
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 22Subtierea parului
- 1alopecie la adolescent
- 3Alopecie mostenita. Se poate face transplant de piele cu par din alte zone ale corpolui?
- 1alopecie universala
- 3alopecie universala
- 0Alopecie & Par corporal
- 4Calvitia hipotiroidiana!
- 2Tidorida, alopecie
- 1O parte foarte mica în crestetul capului nu mai are par..
- 6Terapia PRP(terapia vampir).Utilitatea ei în alopeciei.
- 1Alopecie
Mai multe informații despre: alopecia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: