alopecie cicatriciala
In timpul sarcinii mi-a cazut parul pe o portiune de 3 cm cu tot cu radacina si am urmat un tratament cu DERMOVATE si cu ALOPEXIS dar fara nici un rezultat. Se poate face transplant de par sau mai exista tratament.
7 comentarii
Carenta de vitamine B are de obicei asemenea efect, iar sarcina cere de obicei un aport suplimentar de vitamine, minerale, substante nutritive, etc.
In plus iti pot povesti despre Daniela, afectata ani de zile de alopecie cicatriceala, ajunsa cheala de-a binelea : in final radacina parului s-a regenerat si tot capul i s-a acoperit cu par.
Trimite-mi o adresa de email.
In plus iti pot povesti despre Daniela, afectata ani de zile de alopecie cicatriceala, ajunsa cheala de-a binelea : in final radacina parului s-a regenerat si tot capul i s-a acoperit cu par.
Trimite-mi o adresa de email.
Si inca una pentru ca cea trimisa nu poate fi folosita. Primesc mesaj de eroare la transmitere email.
Buna ziua DanV! Te rog cand vezi acest mesaj sa-mi trimiti un mail - cu privire la tratamentul Danielei pentru alopecie cicatriciala, spitalul si medicul sau. Te rog foarte mult AJUTA-MA!!! Multumesc!
Multumesc pentru ajutorul acordat! Ramane sa ma conving de puterea miraculoasa a acestei plante! Va multumesc inca o data!
am 37 ani, in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu alopecie cicatriceala.Am facut foarte multe tratamente dar fara nici un rezultat.credeti ca mai am vreo sansa de a-mi creste parul picat pe mai multe portiuni ale capului?daca stie cineva un remediu va rog sa-mi scrieti -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
@DanV puteți să mi spuneți și mie vă rog ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Alopecie difuza
- 4nev papilomatos, alopecie, dermatita seboreica
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 22Subtierea parului
- 0Alopecie barba
- 3Alopecie mostenita. Se poate face transplant de piele cu par din alte zone ale corpolui?
- 1alopecie universala
- 3alopecie universala
- 12Optiuni Transplant de par in tara sau strainatate?
- 2Tidorida, alopecie
- 1O parte foarte mica în crestetul capului nu mai are par..
- 6Terapia PRP(terapia vampir).Utilitatea ei în alopeciei.
- 0Bebeluș născut cu alopecie
- 1Alopecie
Mai multe informații despre: alopecia Transplantul de par
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: