alimentatia studentilor
alimentatia unui student este printre cele mai instabile, poate mai putin perioada de sesiune. se manifesta prin sarirea micului dejun 2 zile din 5 pentru cei matinali, mese foarte rare si multe gustari cu si fara junk food(citez utilizator/dr), sucuri foarte acide si uneori de la alte persoane. o mica prezentare prin ce trec unii studenti.
Intrebarea mea este insa, care sunt actiunile unei alimentatii foarte sarate( utilizarea aproape la fiecare masa a unei cantitati mai mari de sare) ionut.
Intrebarea mea este insa, care sunt actiunile unei alimentatii foarte sarate( utilizarea aproape la fiecare masa a unei cantitati mai mari de sare) ionut.
2 comentarii
Excesul de sare din alimentatie determina un aport crescut de apa si poate crea senzatia de satietate(dilatatia stomacului). Excesul de sare pe perioade mari suprasolicita inima si rinichii! Moderatia este cea mai buna solutie pentru un trai indelungat si de calitate
poate multi vor rade de mine !!!!!!dar eu vreau un sfat pentru ingrasare inafara de ala '' mananca bine!!'' ca nu da roade, nustiu dc poate pt ca si parintii mei sunt mai slabuti.dar eu nu vreau sa ma las asa doar cu 50kg, 1.73m, si aproape 19 ani!!!!!va rog datimi un sfat.ms anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul
- 2Gâlmă pe antebrat