Alergie medicamentoasa sau alimentara
Buna seara! Am si eu o nelamurire...Mamei mele I s-au facut analize la care a fost depistat helicobacter pylori si s-a administrat tratament (pe langa celelalte medicamente si ospamox). A luat tratamentul, I s-au facut din nou analizele si au iesit bune. Dupa care a avut parte de o extractive de masea, I-a fost prescrisa ampicilina iar dupa 2 zile de la administrare I-a aparut o eruptie cutanata. A orprit tratamentul dar neincetand durerea si infectia, a luat ospamox dupa care I-a aparut din nou aceeasi eruptie. Vreau sa mentionez ca atunci cand a luat ospamox pentru helicobacter pylori nu a avut nicio problema. Pe langa acestea, doctorul I-a spus ca are si ficatul putin marit iar bila putin lenesa, oboseste si are o senzatie de arsura la nivelul cavitatii bucale... Acum vrem sa stim care este cauza si daca este vorba despre alergie medicamentoasa sau alimentara.Ce este de facut? Va multumesc!
1 comentarii
Este de la medicamente dar nu in mod direct ci ca urmare a efectul anti-biotic, care distruge adica si bacteriile bune ce echilibreaza si apara organismul ! Luati niste probiotice de calitate si 2 lingurite de bicarbonat pe zi cu putina apa sau ceai caldut ! Deasemenea mancati iaurt si salate care sa va aduca aport de enzime !
Sanatate !
Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Copilul meu este alergic la medicamente
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 15Alergie la penicilina
- 39alergie medicamentoasa...soc anafilactic
- 11alergiile alimentare - unde fac teste?
- 6Arefam-ul si alergia
- 3pet maronii pe coate, brate si genunchi
- 11Am facut alergie.help :(
- 3Alergie alimentara severa, cred.
- 2Alergie la ZINNAT ?...
- 1Probleme dentare
- 2Alergie la medicament
- 3respiratie insuficienta si ziua si noaptea, cu suieraturi la expiratie.
- 3probleme cu fetita mea de un an si 4 luni.
- 2Interpretare analize alergologie
- 1Alimentația unui alergic?
- 18Alergie la medicamente
Mai multe informații despre: Alergia la medicamente Alergia alimentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: