Alergie la albus de ou la copil de un an
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat.Copilul meu de 1 an si jumatate este alergic la albus de ou, iar medicul alergolog mi-a recomandat Imunofort, si acesta, printre altele contine si ou de prepelita si nu stiu ce sa fac.Daca ii fac mai mult rau?Mentionez ca e alergic si la proteina din lapte si e diagnosticat cu Sindrom astmatiform pe fond alergic.Multumesc tare mult.
6 comentarii
Buna ziua,
nu stiu cat de alergic a iesit la albus, dar daca medicamentul contine ou, nu ii dati.
Toate cele bune!
nu stiu cat de alergic a iesit la albus, dar daca medicamentul contine ou, nu ii dati.
Toate cele bune!
Rezultat:0, 48 kU/1
Interval de referinta:0, 35
Si ce altceva i-as putea da?Am facut vaccinul cu bronhovaxom 3 luni.Cu echinaceea stiu ca nu e indicat la alergici, ce altceva?
Interval de referinta:0, 35
Si ce altceva i-as putea da?Am facut vaccinul cu bronhovaxom 3 luni.Cu echinaceea stiu ca nu e indicat la alergici, ce altceva?
Eu cred ca este suficient Bronchovaxom, nu mai este nevoie de alta imunostimulare.
Copii mici de obicei fac alergie la albus de ou si lapte, dar odata cu inaintarea in varsta, pe la 4 - 5 ani scapa de aceste alergii. Scoateti din alimentatie albusul de ou, ii puteti da galbenus, daca nu este alergic la el.
Toate cele bune!
Copii mici de obicei fac alergie la albus de ou si lapte, dar odata cu inaintarea in varsta, pe la 4 - 5 ani scapa de aceste alergii. Scoateti din alimentatie albusul de ou, ii puteti da galbenus, daca nu este alergic la el.
Toate cele bune!
Da, asa am facut, am scos si laptele de vaca si albusul, ii dau lapte de soia, si ii dau si singulaire, flixotide, aerius.
Buna seara,
ati procedat corect. Medicatia pt astmul bronsic este ok.
Multa sanatate!
ati procedat corect. Medicatia pt astmul bronsic este ok.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce fel de lapte
- 2cate lichide la 1 an?
- 2alimentatia pentru 3 ani
- 2De ce mananca noaptea?
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 5copilul meu se trezeste noaptea aproape din ora in ora sa bea lapte
- 3copilul de 1 an si 3 luni nu vrea sa mestece
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 3necesarul de lichide pe 24 de ore - copil un an
- 3Alimentatia unui bebe
- 1Dermatita atopica
- 2Fetita mea de 2 ani si 7 luni nu vorbeste si nu vrea sa minince.Ce sa fac?
- 1Ajutor! fetita de 1 an și 9 luni nu mănâncă
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 0Copilul de 2 ani refuza sa mestece!
Mai multe informații despre: Alimentatia copiilor intre 1 si 3 ani Alergia alimentara la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: