Albire dentara cu lampta ZOOM - sfaturi

25-10-2012
deeaella
Nu este medic/terapeut
deeaella
As vrea sa fac o albire dentara cu lampa ZOOM si am cateva nelamuriri.
1. Dintii devin sensibili dupa albire? Este ceva temporar sau permanent?
2. Cat timp raman albi si ce alimente nu am voie sa consum?
3. Daca am dintii sensibili la fructe si acrituri, mai pot face albire dentara?
4. Ma sfatuiti sa fac sau nu aceasta albire? Nu mi-as dori sa-mi stric dintii.
Multumesc!
5 comentarii
0
27-10-2012, ora 12:17
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu te sfatuiesc sa iti albesti dintii, medicii stomatologi nu isi sfatuiesc pacientii catre aceasta procedura, plus ca niciun medic la care eu am fost nu avea dintii albiti. Ramane la aprecierea ta insa, bineinteles.. Si eu am vrut sa imi albesc dintii cu ceva timp in urma insa m-am lasat convinsa de catre medic sa nu o fac.
0
27-10-2012, ora 22:26
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
1. Dintii devin sensibili dupa albire? Este ceva temporar sau permanent?
Da, devin mai sensibili. In functie de smaltul fiecaruia. Zoomul este mai de 'impact' si dureaza mai putin. Il faci daca vrei o albire rapida. Pt rezultate de durata iti recomand sa faci o albire acasa cu gutiere si peroxid - medicul stomatolog te instruieste
2. Cat timp raman albi si ce alimente nu am voie sa consum?
Ai voie sa consumi orice, ar fi culmea. Desigur ca daca bei cafea si fumezi, efectul va disparea mai repede. Raman albi cateva luni, depinde de alimentatie si de felul in care iti pastrezi igiena
3. Daca am dintii sensibili la fructe si acrituri, mai pot face albire dentara?
Da, poti face numai ca vor fi si mai sensibili cam o saptamana doua, dupa. Apoi iti trece si asta.
4. Ma sfatuiti sa fac sau nu aceasta albire? Nu mi-as dori sa-mi stric dintii.
Eu nu te sfatuiesc sa o faci sau sa nu o faci. Este la latitudinea ta. Informeaza-te corect. Tu trebuie sa stii ce-ti doresti. Pana la urma vorbim de o albire, nu de fatete de portelan. Nu-i mare filosofie
0
28-10-2012, ora 10:39
deeaella
Nu este medic/terapeut
deeaella
multumesc mult pt raspunsuri!
Cred ca mai bine ii las asa cum sunt, oricum, aveam nevoie doar de o nuanta - doua. Numai ca am vrut sa fiu sigura, pt ca stomatologul meu spune numai de bine despre aceasta albire si am vrut sa mai aud si alte pareri :)
0
28-10-2012, ora 12:02
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Eu imi albesc dintii-i-am albit de doua ori pana acum, cu gutiere acasa si am fost incantata de rezultat. A trecut un an de la ultima albire si o sa-mi fac din nou o programare
Daca nu doresti sa ii albesti cu peroxidul de la stoma, cumpara-ti pasta aceea PerlWeiss si te speli de 3 ori pe zi Cam intr-o saptamana (poate doua) ii deschide cu o nuanta.
Vei simti o sensibilitate foarte usoara cateva zile dupa ce o folosesti

Sensibilitate care la randul ei poate fi inlaturata cu Sensodyne :)

Iti doresc un zambet des si frumos
0
30-10-2012, ora 12:05
deeaella
Nu este medic/terapeut
deeaella
multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune practici privind albirea dentară
  • Metode naturale de a albi dinții
  • Nanoparticulele pot fi soluția de ultimă generație pentru albirea dinților
  •