Albire dentara
Buna tuturor! Am 19 ani si intentionez sa imi fac un tratament de albire. Am cerut deja sfatul unui medic stomatolog, dar as vrea sa aflu si parerile voastre. Ati incercat vreodata un astfel de tratament? A dat roade? M-am documentat si am aflat ca nu ataca smaltul dintilor, dar as vrea sa stiu daca ati avut vreun fel de problema in urma acestuia. Ma refer la albirea cu laser. Sensibilitate, dureri, restricii la anumite tipuri de mancare? Trebuie sa precizez ca am grija de dantura, dar din pacate, orice pasta de dinti as folosi si oricat de des m-as spala, aceasta nu capata deloc acel alb, pe care cu siguranta, toata lumea si-l doreste! Multumesc!
2 comentarii
Sau totusi ataca smaltul dintilor? Am inteles ca daca se face fluorizare dupa albirea dintilor, totul este in regula. Sper ca un medic stomatalog de pe acest site sa ma poata lamuri. Multumesc!
Bună ziua!
Înainte de toate, trebuie să aveți în vedere faptul că dinții, în mod natural, au o culoare mai gălbuie, culoare care nu este identică la toți dinții aceleiași persoane. Așadar, albul acela de care spuneți apare artificial, fie prin albiri repetate, fie prin aplicarea unor fațete.
Albirea dentară produce rezultate, însă nu unele spectaculoase și mai mult, la 6 luni efectul dispare și intervenția trebuie reluată. După albire apare o sensibilitate dentară pentru 2-3 zile. Tot în acest timp trebuie consumate doar băuturi și alimente albe sau incolore. De asemenea, se recomandă și un consum mai sporit de apă după o astfel de intervenție.
Substanțele folosite în albire distrug și elimină impuritățile și substanțele colorate dintre prismele de smalț. Nu „atacă” smalțul, însă îl fac mai permeabil. De aici derivă recomandările și atenționările menționate.
Înainte de toate, trebuie să aveți în vedere faptul că dinții, în mod natural, au o culoare mai gălbuie, culoare care nu este identică la toți dinții aceleiași persoane. Așadar, albul acela de care spuneți apare artificial, fie prin albiri repetate, fie prin aplicarea unor fațete.
Albirea dentară produce rezultate, însă nu unele spectaculoase și mai mult, la 6 luni efectul dispare și intervenția trebuie reluată. După albire apare o sensibilitate dentară pentru 2-3 zile. Tot în acest timp trebuie consumate doar băuturi și alimente albe sau incolore. De asemenea, se recomandă și un consum mai sporit de apă după o astfel de intervenție.
Substanțele folosite în albire distrug și elimină impuritățile și substanțele colorate dintre prismele de smalț. Nu „atacă” smalțul, însă îl fac mai permeabil. De aici derivă recomandările și atenționările menționate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa un tratament pt albirea dintilor mi-a aparut o forma de candidoza orala
- 6Albire dinti?!
- 5Albirea dintilor - daunatoare sau nu?
- 3Tratament albire dinte
- 4albire dinte fara nerv
- 2Care este cea mai buna metoda de albire a dintilor?
- 1Adevarul despre albirea dintilor
- 1bicarbonatul de sodiu albeste dintii dar previne si aparitia cariilor?
- 5Albire dentara cu lampta ZOOM - sfaturi
- 1albire dentara profesionala cat costa?
- 2Albire Dinti
- 1Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
- 1Albire dinti
- 1Coroane dentare -albire
Mai multe informații despre: Albirea dintilor Albirea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: