Ajutor...foarte urgent: TSH 8.10
acum doi ani am aflat ca am gusa difuza polinodulara si sant sub tratament cu eutirox de 100.inainte de a merge la medic odata la 3 luni pt control imi fac analizele si tsh mia esit 4.63 limite normale si am contiunuat tratamentu tot cu 100.peste trei saptamani miam facut iar tsh si mia iesit 8.10.intrebarea mea este sa scad tratamentul sau sal maresc.mentionez ca fac pauza 2 zile pe saptamana.nu inteleg este normal ca numai dupe trei saptamani sami creasca asa mult chiar daca sant sub tratament???asa ceva nu mi sa mai intamplat sa creasca asa repede.sa fie din cauza ca tratamentu nu este bun????sa schimb medicu???pt ca nu pot merge din luna in luna la control.multumesc anticipat
3 comentarii
TSH crescut semnifica hipofunctie tiroidiana si acest lucru ar implica marirea dozei de substituient hormonal.
Problema este ca nu puteti face acest lucru fara avizul medicului endocrinolog - el este cel ce va poate instrui cum sa mariti doza deoarece o marire brusca poate da fenomene de hipertiroidism. Din pacate nu aveti ce face decat sa mergeti din nou la consult.
Multa sanatate!
Problema este ca nu puteti face acest lucru fara avizul medicului endocrinolog - el este cel ce va poate instrui cum sa mariti doza deoarece o marire brusca poate da fenomene de hipertiroidism. Din pacate nu aveti ce face decat sa mergeti din nou la consult.
Multa sanatate!
buna am gusa nodulara am primit tratament cu iodid, nu e prea putin pt gusa?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valori analize
- 5analize medicale
- 3Valori mari biochimie: colesterol, hematologie
- 3Rezultate analize - e cazul sa fac un test de hepatita B-C?
- 17Interpretarea analizelor
- 14Rog interpretare analize
- 4Interpretarea rezultatelor la analize
- 5buletin de analize
- 4interpretare rezultate analize - fiica mea 24 ani
- 4de o luna ma simt rau si analizele au iesit ok
- 6TGO, TGP si fibrinogenemie foarte mari
- 3interpretare analize medicale
- 6Analize urina si fecale.. urgent va rog !
- 0Interpretare analize
- 2Rezultate analize medicale
- 6Interpretarea analizelor
- 0interpretare analize
- 0examen histopatologic
Mai multe informații despre: analizele medicale hormonul de stimulare tiroidiana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: