Ajutor urgent - posibilitate înghițire Betaderm
Bună seara cu multa stima și respect! Mi-am aplicat crema Betaderm 1 mg, tubul are 20 de mg după cum scrie, și vreau sa precizez ca pe prospect scrie ca în caz ca înghițit o cantitate mica de betaderm, nu veți păți nimic. Eu mi-am aplicat crema Betaderm dar nu pe mâini, și bineînțeles ca după aplicare m am dus sa ma spăl pe mâini, m-am spălat dar nu m am șters pe prosop am lăsat mâinile sa se usuce de la sine, și după am început sa mananc direct dar încă nu eram mâinile uscate chiar 100%. Și dacă mâinile nu erau uscate, dar erau ude, deci nu mai era cum sa fie substanță aceia sa îmi intre în gura, nu? Îmi e frica sa nu dau într-o toxiinfecție sau ceva de genul și sa mor, am 20 de ani. V as fi recunoscător pe viata, va mulțumesc mult!
3 comentarii
Fii pe pace. Posibilitatea ca tu să fi ingerat o cantitate infimă din substanță este practic egală cu zero... Și dacă au rămas ceva urme pe mâini și apoi au ajuns in guriță de pe alimente, nu poți păți nimic. Dacă o substanță era atât de periculoasă ptr sănătatea omului atunci nu era atât de disponibilă... Așa că relaxează-te, că altfel faci alte boli, fără legătură cu unguentul...
Mulțumesc mult! Pai da, după ce m am spălat pe mâini nu m-am șters și am început sa mănânc. Și da, ma gândesc ca nu putea rămâne pe mâini vreo cantitate mare de crema, deci credeți ca n am risc de a muri? Îmi e frica de toxiinfecție sa nu îmi distrugă organele și eu sa stau asa...
Nu ai niciun fel de risc de a muri... Din cauza incidentului acesta nu o sa mori curând... Ai grijă pe unde treci strada și vei trăi mult si bine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Administrare elontril
- 1Fasciculatii musculare pe tot corpul/ zbateri de muschi psihoza
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet
- 1Rmn in sarcina
- 1Problema la nivelul mainilor
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
- 1Amețeli și presiune in cap
- 3Ii acceptat HOLTER TA in familie ?
- 6Xanax oarecum ocazional
- 1Tensiune scazuta