AJUTOR - psiholog!

12-04-2012
bia_t
Nu este medic/terapeut
bia_t
Am nevoie de niste teste psihologice pentru admiterea in Armata - Academia Fortelor Terestre. In curand am sa dau proba psihologica si vreau sa am habar cam in ce consta. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu orice informatie. Sau daca aveti teste va rog sa imi spuneti! Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
02-05-2012, ora 09:11
Psihoterapie Timisoara
Identitate neconfirmată
Psihoterapie Timisoara
Draga Bia,

Chiar daca ar avea cineva aceste teste, nu este okay sa ti le dea. Testele acelea este bine sa le faci in premiera si, in mod normal, daca ai mai facut candva testul ce ti-l dau la proba psiho, ar trebui sa iti dea o alta versiune paralela pe care nu o cunosti.

Ai incredere in tine! Cum ar fi daca ai reusi si fara sa stii proba de dinainte?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul