AJUTOR - psiholog!

Am nevoie de niste teste psihologice pentru admiterea in Armata - Academia Fortelor Terestre. In curand am sa dau proba psihologica si vreau sa am habar cam in ce consta. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu orice informatie. Sau daca aveti teste va rog sa imi spuneti! Multumesc anticipat!
1 comentarii

Draga Bia,
Chiar daca ar avea cineva aceste teste, nu este okay sa ti le dea. Testele acelea este bine sa le faci in premiera si, in mod normal, daca ai mai facut candva testul ce ti-l dau la proba psiho, ar trebui sa iti dea o alta versiune paralela pe care nu o cunosti.
Ai incredere in tine! Cum ar fi daca ai reusi si fara sa stii proba de dinainte?
Chiar daca ar avea cineva aceste teste, nu este okay sa ti le dea. Testele acelea este bine sa le faci in premiera si, in mod normal, daca ai mai facut candva testul ce ti-l dau la proba psiho, ar trebui sa iti dea o alta versiune paralela pe care nu o cunosti.
Ai incredere in tine! Cum ar fi daca ai reusi si fara sa stii proba de dinainte?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 2Poate fi diagnosticul de tulburare in spectrul autist unul gresit?
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
- 4Tulburare de comportament la copii
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
- 1Autism- nu este sociabil și nu vorbeste
- 2Fetita de 4 ani neadaptarea și plangacioasa
- 1Fetita de 4 ani flutura din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 2Intarziere vorbire 2 ani si 5 luni