Ajutor am vergeturi

10-06-2014
Alex2990
Nu este medic/terapeut
Alex2990
Buna ziua Sunt fata am 20 de ani si sufar de aprox. 1 an de vergeturi groaznice pe ambele picioare pe gambe si intre picioare sus si as vrea sa stiu ce tratament pot folosi ? am folosit supliform si nu se vede nici-o ameliorare, dar am auzit ca se poate ameliorara si chiar vindeca cu ( Radiofrecventa bipolara ) daca este adevarat cam cat costa o sedinta ? sau ce fel de tratament sa folosesc ? Astept raspuns Va multumesc din suflet
3 comentarii
0
10-06-2014, ora 16:20
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Daca sunt de culoare rosie se pot albi cu laserul.Pentru cele albe se poate folosi cu rezultate bune( dar nu va garanteaza nimeni ca vor trece definitiv) cu peeling, dermapen, injectare de acid hialuronic, mai putin cu radiofrecventa.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
0
10-06-2014, ora 17:13
Alex2990
Nu este medic/terapeut
Alex2990
Multumesc, dar cat ma costa aprox o sedinta cu injectare de acid hialuronic ? uitati si o poza sa vedeti ce vergeturi groaznice am pe gamba :( ma mai poate salva ceva ? http://s7.postimg.org/g1u5736ij/DSCN0448.jpg
0
11-06-2014, ora 15:48
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Peelingul mediu sau dermapenul are rezultate mult mai bune decat acidul hialuronic. Indiferent de metoda se fac mai multe sedinte si nu va promite nimeni o vindecare completa. Acidul hialuronic dispare din tesut dupa 6 luni cel mult.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile pot fi eficient tratate (înlăturate sau atenuate)?
  •