vergeturi... cum scap?
vergeturile au inceput sa imi apara cand am inceput sa ma dezvolt, mai intai pe sani, apoi am inceput sa iau in greutate si am obsrvat ca imi aparusera si pe coapse, solduri, chiar si pe brate. e oribil. exista vreo sansa sa scap de cele existente, si cum sa previn aparitia unora noi?
4 comentarii
0
09-01-2010, ora 04:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună dimineaţa,
Vergeturile pot fi prevenite prin stabilizarea greutăţii corporale, care în mai toate cazurile este destul de fluctuantă, sau este constantă, dar are perioade de augmentare şi scădere, ambele bruşte, ceea ce generează ruperi de fibre de colagen, ruperi care la rândul lor produc celebrele şi inesteticele vergeturi.
Supliform este un gel pentru întreţinere corporală; vă poate ajuta să preveniţi apariţia vergeturilor şi le poate ameliora pe cele existente. Este foarte eficient şi pentru celulită; se aplică în strat subţire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, în cure de 10-12 zile. Îl puteţi utiliza de maxim 3 ori pe zi.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vergeturile pot fi prevenite prin stabilizarea greutăţii corporale, care în mai toate cazurile este destul de fluctuantă, sau este constantă, dar are perioade de augmentare şi scădere, ambele bruşte, ceea ce generează ruperi de fibre de colagen, ruperi care la rândul lor produc celebrele şi inesteticele vergeturi.
Supliform este un gel pentru întreţinere corporală; vă poate ajuta să preveniţi apariţia vergeturilor şi le poate ameliora pe cele existente. Este foarte eficient şi pentru celulită; se aplică în strat subţire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, în cure de 10-12 zile. Îl puteţi utiliza de maxim 3 ori pe zi.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
multumesc pt raspuns, mr nick, mai am insa o intrebare. Unde pot gasi acest produs? e disponibil in farmacii?
0
09-01-2010, ora 19:20
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Este disponibil în unele farmacii; 100% îl găsiţi în plafare!
Toate cele bune ;)
Toate cele bune ;)
multumesc mult inca o data. o sa incerc solutia dvs. toate cele bune:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ce se intampla cu piela mea?
- 5vergeturi la 17 ani
- 1vergeturi - tratament naturist?
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 5vergeturi - recomandari?
- 5doresc o crema de corp pt vergeturi
- 3vergeturi pe spate la adolescent
- 10crema antivergeturi
- 2Vergeturi pe sani!
- 3vergeturi pe spate 14 ani
- 4exista vreun tratament pentru vergeturi?
- 1vergeturi
- 5vergeturi.. si mai mult
- 3Ajutor am vergeturi
- 2Vergeturi
- 0Vergeturi rosii in zona bratelor
- 2Vergeturi
- 0Vergeturi
- 0Vergeturi roșii și albe
Mai multe informații despre: Vergeturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: