ajutor! ati putea sa ma ajutati cu o dieta mai usoara?

02-01-2009
tweetyk
Nu este medic/terapeut
tweetyk
am 17 ani.50 de kg.1.40 m inaltime am incercat sa slabesc.dar nu m-am putut tine de dieta.deoarece imi venea ameteala.va rog daca ati putea sa ma ajutati cu o dieta mai usoara. La multi ani tuturor si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri la intrebare. multumesc!!!!
3 comentarii
0
03-01-2009, ora 22:13
AndreeaA21
Nu este medic/terapeut
AndreeaA21
nu trebuie sa nu mai mananci, ci doar sa mai reduci din cantitate. sfatul meu este sa nu renunti la niciun aliment, pentru ca fiecare aduce ceva organismului. si sa faci miscare.
0
04-01-2009, ora 21:48
tweetyk
Nu este medic/terapeut
tweetyk
ms mult AndreeaA21 o sa incerc sper sa imi reuseasca
0
10-01-2009, ora 20:39
ariam
Nu este medic/terapeut
ariam
Buna! eu am slabit de la 67 la 60kg, am 39 de ani si 168 inaltime. Am mancat de toate, in cantitati reduse. Am renuntat insa la sucuri si am redus dulciurile, in sensul ca mancam odata sau de doua ori pe saptamana ciocolata amaruie, cu continut ridicat de cacao. Am introdus in alimentatia mea un mic dejun bogat, am luat ultima masa la ora 19.00 si am inceput cursuri de dans. Am inceput sa merg mai mult pe jos si sa urc in FIECARE ZI scarile de la birou ( 3 etaje) de cateva ori. Concluzionand...am mancat mai putin decat eram obisnuita, nu mai concuram la portii cu sotul meu si am facut miscare. Au trecut 6 luni si nu am luat nici un kg in plus. Succes!!!!. Eu m-am convins..daca vrei cu adevarat...vei reusi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.