Ajutor! înțepături in picioare și in mâini
Buna! Am dureri in picioare și in mâini, un fel de înțepături, când in talpa, când la nivelul gambei, la fel și la mâini.. ma tot înțeapă antebrațele, câteodată și la umeri, palmele, vârful degetelor. Am făcut toate analizele de sânge, sunt sănătos tun. Am avut ceva probleme cu coloana.. pe la vreo 22 de ani.. am ridicat mult și greu, am rămas blocat odata... de atunci a început sa ma doară... dar nu sunt sigur dacă este de la coloana. Nu mai stiu unde sa merg sa vad ce este! Mulțumesc! Am 26 de ani, am uitat sa precizez!
5 comentarii
Eu cred ca problemele dumneavoastra vin in primul rand de la coloana. De aceea va recomand sa apelati la un centru medical specializat si cu experienta pe problemele coloanei vertebrale si vi se va spune ce aveti de facut.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Incercati sa mergeti la un spital de reumatologie ( Sf. Maria sau Dr. Stoia) si acolo va vor face investigatii amanuntite. Este clar de la coloana, din pacate la analizele normale de sange nu se observa nimic, doar in urma unui RMN eventual.
Și eu am înțepături, însoțide de dureri și furnicături, în mâini (la nivelul brațelor, al degetelor), în fese și în picioare. Mi-am făcut mai multe RMN-uri (coloană cervicală, coloană toraco-lombară) și am fost diagnosticat cu spondiloză cervicală, lumbago, în plus cu două vertebre fracturate. Deci, durerile apar din aceste cauze. Pentru a fi sigur, vă sfătuiesc să faceți un RMN (cervical, toraco-lombar sau ambele), care va stabili exect cauza problemelor dv.
Un RMN de coloana este necesar. Problemele se pot trata.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
S-ar putea să fie vorba despre o radiculopatie. Și eu am fost diagnosticat cu așa ceva (am consultat un reumatolog)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile ma dor picioarele ingrozitor de tare
- 3dureri de picioare de o luna
- 3durere laba piciorului discomfort la mers
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 3ce sa fac sa nu-l mai doara?
- 3durere de picioare
- 1durere de picior
- 3dureri de picioare si carcei excesivi
- 3Dureri picioare
- 3Flexare Laba Piciorului
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 1Dureri de picoare
- 1Dureri glezna, tibie dupa efort fizic (fotbal in special)
- 1Dureri de picioare dupa sport.
- 0Durerea picioarelor
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 15Dureri si arsuri picioare
- 3Durere de mâna stânga/dreapta și coloana
Mai multe informații despre: durerea de picioare durere de maini
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: