E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??

E mare 245
Mi a zis ca e ok 85 cât mi a iesit si ca nu am nimic.
Sintomele pe care le mai avem e de la stres ca ne am gândit prea mult la asa ceva
Ar trebui sa uitam sa nu ne mai gândim.
Ai de gând să mai faci si alte analize ?
Tu la ce clinică le ai facut la 6 luni ?
Mi a zis ca e ok 85 cât mi a iesit si ca nu am nimic.
Sintomele pe care le mai avem e de la stres ca ne am gândit prea mult la asa ceva
Ar trebui sa uitam sa nu ne mai gândim.
Ai de gând să mai faci si alte analize ?
Tu la ce clinică le ai facut la 6 luni ?

Ai mai întreținut relații sexuale după ce ai aflat rezultat ?

Nus ce sa spun.deocamdata am simtomele si partea cu eczema si pielea ma sperie

da.si in gura nu se linistrste limba ma ustura...obrajii inflamati.dureri musculare...acum curge si nasul si tusesc

Eu n am treaba in gura. Pe mine ma doare inima uneori si obosesc repede

Nush ce naiba sa fac la ce controale sa ma mai.duc. Tu ai fost la spital pt sintomele pe care le ai?

am fost la infectionist si dermatologi la victor babes cdt.Poate ai pb cu inima.din cauza asta poti sa obosesti.Tu ti ai facut toate analizele pt bts?

Am făcut doar testul hiv, vdrl, hepatită b si c si cpk atata tot. Toate mi au iesit negativ
Tu ai facut si altele ??
Tu ai facut si altele ??

Ce analize as mai.putea face ??? Zi si mie te rog

da clik pe mine.in hiv sau paranoia gasesti toate analizele mele.

Nu gasesc. Cand dau click pe tine imi apare caseta cu trimite mesaj. Dai tu un copy si punele aici intr un mesaj te rog

http://www.romedic.ro/forum/hiv-sau-paranoia-107041

Pe mi e ma ustura rau gura..eczema si ma dor muschii

Salut. Am citit ce analize ti ai facut tu. Eu n am facut asa multe ca tine. Data viitoare când o sa merg o sa fac si eu mai.multe.
Si pe mine ma dor oasele, coastele cand ma apas pe ele, rareori gâtul acuma in rest is ok.
Iei tratament pt gura ?
Si pe mine ma dor oasele, coastele cand ma apas pe ele, rareori gâtul acuma in rest is ok.
Iei tratament pt gura ?

eczema de vreo 3 luni.pt gura nu am tratament.toti cei 4...5 medici la care am fost nu au vrut sa se uitw in gura.cand s au uitat au zis ca e ok.Am luat tinctura de propolis si bicarbonat

Ia glicerina boraxata cu nistatina pentru gura.

Si daca ai luat atâtea de ce te mai ustura ???
Par e n ai scapat ??
Asa e sistemul nostru te duci la doctor nici nu te baga înseamnă si ei vor salarii mărite fac greva, halal sistem pe care l avem. Noi si Bulgari codasi europei :))
Si eu acuma am început să transpir noaptea si ma ustura partea de jos ( penisul ) nu stiu ce naiba am, specific ca nu am nimic la el, nu mi a apărut nik doar ca ma ustura
Par e n ai scapat ??
Asa e sistemul nostru te duci la doctor nici nu te baga înseamnă si ei vor salarii mărite fac greva, halal sistem pe care l avem. Noi si Bulgari codasi europei :))
Si eu acuma am început să transpir noaptea si ma ustura partea de jos ( penisul ) nu stiu ce naiba am, specific ca nu am nimic la el, nu mi a apărut nik doar ca ma ustura

Clara zi și minere rog frumos dacă la 5 luni și o săptămâna mi a ieșit negativ la testul HIV combi Și cu câteva zile inainte am făcut altul elfa și tot negativ la 6 luni Ar putea sa mi iasă pozitiv ? Ms de răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 8poate fi hiv?
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 2transmitere HIV
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 3test hiv
- 4infectie hiv?
- 10Poate fi Hiv ?
- 13tratament hiv este gratuit?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 9Hiv Sida
- 1Pot fi infectat cu HIV ?
- 5HIV
- 11Hiv prin sex oral?
- 5Putea lua HIV?
- 2E posibil sa am hiv
- 2HIV sau ipohondru?
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
- 3Sunt speriata- HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: